28 / 04 / 2024

Yaşar Toksoy: 2015 yılında Dörtyol'da bir çok projeyi hayata geçireceğiz!

Yaşar Toksoy: 2015 yılında Dörtyol'da bir çok projeyi hayata geçireceğiz!

DÖRTYOL Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Yeşilköy Mahallesinde yapımı devam eden Toplumsal Gelişim Merkezinde incelemelerde bulundu. Yüklenici firma sahibi İnşaat Mühendisi Seyid Kurtoğlu'dan bilgi aldı...



DÖRTYOL Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Yeşilköy Mahallesinde yapımı devam eden Toplumsal Gelişim Merkezinde incelemelerde bulundu. Yüklenici firma sahibi İnşaat Mühendisi Seyid Kurtoğlu'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; "Dörtyol'un ve Dörtyollu hemşerilerimizin bu ve benzeri tesislere ihtiyacı var. 2015 yılı Dörtyol için birçok projenin hayata geçirileceği bir yıl olacak. Söz verdiğimiz projelerimizin hepsini bir plan dahilinde hizmete sunacağız" dedi. 2012 yılında Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Gölgen Selimoğlu döneminde projelendirilerek 2013 yılının ilk aylarında yapımına başlanan Toplumsal Gelişim Merkezi 28 bin ım2 alana sahip. 15 bin m2'lik alan sportif faaliyetler için tahsis edilmiş. 13 bin ııı2'lik alanda ise binalar ve süs havuzlan ile günübirlik kullanım alanları bulunmakta. 3600 m2 kapalı alan bulunmakta. Projenin içerisindeki en önemli unsur ise 1300 m2 lik çok amaçlı salon.


1500 kişi kapasitesi olan bu salon bölgenin ihtiyaç duyduğu birçok organizasyon için ev sahipliği yapabilecek özellikleri içinde muhafaza ediyor. Projeyi büyük bir titizlikle yürüten yüklenici firmamızın yetkililerine de aynca teşekkür ederim.dedi. Dörtyol'un benzeri hizmet merkezlerine ve dinlenme alanlarına ihtiyacı vardı. Dörtyollu hemşerilerimize 30 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesinde bahsettiğimiz projelerimizden bazılarını da önümüzdeki dört ay içerisinde İK'li bir plan dahilinde hayata geçirmeye başlayacağız. 2015 yılında Dörtyollu hemşerilerimiz hakkettiği hizmetleri almaya başlayacak. Aralık ayında Toplumsal Gelişim Merkezi tamamlanmış olacak ve hemşerilerimize hizmet verecek. 


Buna paralel olarak da diğer projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Hızla gelişen sanayiye koşut olarak ilçemizdeki sosyal tesis alanlarını da vatandaşlarımızın hizmetine sunarak rahat ve ferah ortamlarda aile huzuru içerisinde dinlenip eğlenmelerine ve hosça vakit geçirmelerine olanak tanıyan tesisleri de kavuşmuş olacağız." dedi. 


Ortadoğu


Geri Dön