12 / 05 / 2024

Yaşar Toksoy dörtyol yatırım

Yaşar Toksoy dörtyol yatırım

DÖRTYOL Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Yeşilköy Mahallesinde yapımı devam eden Toplumsal Gelişim Merkezinde incelemelerde bulundu. Yüklenici firma sahibi İnşaat Mühendisi Seyid Kurtoğlu'dan bilgi aldı...

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için ev aldı!

Ebru Yaşar, Zorlu Raffles Hotel’de gerçekleştirilen 7. Golden Palm Awards töreninde ‘Yılın Kadın Fantezi Müzik Sanatçısı’ ve ‘Yılın Albümü’ ödüllerinin sahibi oldu.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Bedri Yaşar'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "Türkiye'nin bir deprem kuşağında olduğunu biliyoruz. İktidara sesleniyorum kentsel dönüşümlere bir an önce başlamalıyız" dedi...

Yaşar Alptekin evinin kapılarını açtı!

Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evindeki diskosu dikkatleri üzerine çekiyor.

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürüten Yaşar Altıparmak, şirketin genel müdürü oldu...

Adnan Yaşar Görme: Kamulaştırmada rekor kırıyoruz!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görme, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Görme, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Mehmet Yaşar: Van'da imar ve kentsel dönüşüm sorunu var!

Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, genel sekreterlik görevine getirildikten sonra bir taraftan belediyeye bağlı kurumları ziyaret ederken, bir taraftan da sorunların giderilmesi konusunda çalışmalarını yürütüyor.

Yaşar Toksoy dörtyol yatırım Haberi

Yaşar Toksoy dörtyol yatırım

DÖRTYOL Belediye Başkanı Yaşar Toksoy Yeşilköy Mahallesinde yapımı devam eden Toplumsal Gelişim Merkezinde incelemelerde bulundu. Yüklenici firma sahibi İnşaat Mühendisi Seyid Kurtoğlu'dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy; "Dörtyol'un ve Dörtyollu hemşerilerimizin bu ve benzeri tesislere ihtiyacı var. 2015 yılı Dörtyol için birçok projenin hayata geçirileceği bir yıl olacak. Söz verdiğimiz projelerimizin hepsini bir plan dahilinde hizmete sunacağız" dedi. 2012 yılında Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma Gölgen Selimoğlu döneminde projelendirilerek 2013 yılının ilk aylarında yapımına başlanan Toplumsal Gelişim Merkezi 28 bin ım2 alana sahip. 15 bin m2'lik alan sportif faaliyetler için tahsis edilmiş. 13 bin ııı2'lik alanda ise binalar ve süs havuzlan ile günübirlik kullanım alanları bulunmakta. 3600 m2 kapalı alan bulunmakta. Projenin içerisindeki en önemli...