29 / 04 / 2024

Yataş Çin’de mağaza açtı!

Yataş Çin’de mağaza açtı!

Türk mobilya sektörünün öncü şirketi Yataş, üstün teknolojisini ve konforunu Çin' li tüketicilerle buluşturduğu ilk ‘Yataş Bedding Showroomu' nu Çin’ in Guangzhou kentinde hizmete açtı....




Çin’in Guangzhou kentinde gerçekleştirilen açılışta, Guangzhou Baş Konsolosu Burak Ali Karacan ve Ticaret ataşeleri Hüsnü Tamer Erkan ve Hasan Köse’nin yanı sıra Yataş üst yönetimi de hazır bulundu. Çin yerel medyasının da yoğun ilgi ve katılım gösterdiği açılışta konuklara ve basın mensuplarına, Yataş Bedding mağaza konsepti ve içeriğinde yer alan yatak, baza ve ev tekstili ürünlerinin tanıtımı yapıldı.


Yataş Bedding Showroomu'nun açılışı vesilesiyle Yataş Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop ve bayi temsilcisi Bay Lu’nun ev sahipliğinde medya için ayrıca bir akşam yemeği düzenlendi. 


Çin’deki ilk Yataş Bedding showroom’unu açmış olmaktan dolayı çok mutlu oldukları söyleyen Yataş Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Altop, “Bugün 45’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve Yataş konforunu, bu ülkelerdeki tüketicilere de sunuyoruz. Şimdi de Yataş’a özgü teknolojilerle üretilmiş yatak ve tekstil ürünlerimizi, Yataş Bedding mağaza konseptimizle Çin’e taşıdık. Basın mensuplarına ve mağazamızı ziyaret eden misafirlerimize Yataş Bedding ürünlerinden oluşan konseptimizi tanıttık ve çok olumlu geri dönüşler aldık. Bundan sonraki hedefimiz, yaptığımız 5 yıllık plan doğrultusunda Çin’deki mağaza sayımızı 275’e çıkararak fark yaratan ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturmak” diye konuştu.


Cihan


Geri Dön