07 / 05 / 2024

Yataş Enza Türkiye ve dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışıyor!

Yataş Enza Türkiye ve dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışıyor!

YATAŞ'ın mobilya markası ENZA, farklı zevklere hitap eden, konforun ve rahatlığın ön planda tutulduğu 2012 Koleksiyonlarında, ödüllü tasarımlarını da Türkiye'nin beğenisine sunuyor



YATAŞ güvencesiyle hizmet veren Türkiye’nin mobilya markası ENZA, 2012 koleksiyonu ile bu yıl da evlere, kalite ve şıklık algısı yüksek mobilyalar sunuyor. ENZA, 2012 İMOB Tasarım Yarışması Ödüllü Piero Yatak Odası ve Bloom Genç Odası takımları ile koleksiyonun tasarım gücünü bir kez daha vurguluyor. ENZA, Türkiye ve dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışıyor.

ENZA her yıl olduğu gibi bu yıl da her zevke hitap edebilecek farklı alternatifler sunuyor. Yeni sezonun ödüllü tasarımıyla dikkat çeken parçalarından olan Piero Yatak Odası, ENZA markasına özel olarak üretilen Meşe rengi, antrasit gri ve akrilik parlak beyaz renk alternatifleri ile üretiliyor. Krom kaplı metal detayları, kumaş kaplı gardırop kapakları ve karyolası, desenli aynası, aydınlatmalı komodinleri ve 2 farklı şifonyer seçeneği ile yatak odalarında farklı ve sıcak bir şıklık sunuyor.

Bloom Genç Odası, gençlerin ihtiyaçlarına özel depolama alanı ve farklı kullanımlara imkan veren tasarımı ile diğer genç odası tasarımlarından ayrılıyor. Bloom, bazalı karyolası, puf olarak da kullanılabilen komodini, akordeon kapaklı dolabı, bol raflı çalışma masası ve kitaplığına entegre çamaşır sepeti ile gençlerin ihtiyaç duyabileceği tüm özellikleri tek takımda sunuyor.

Sezonda ayrıca Crystal Yatak ve Yemek Odası ile Crystal Oturma Grubu ürünleri, ince detayları ve modern tasarımlarıyla dikkat çekerken, Corren Köşe Takımı ise genç ve dinamik bir dünyanın kapılarını aralamayı ve evlerinde modern ve işlevsel bir oturma alanı yaratmak isteyenleri bekliyor. Plus Oturma Grubu ise salonunda dikkat çekici bir alan ayırmayı hedefleyenlere, alışılmışın dışındaki tarzı ile farklı bir görsellik yaratma imkanı sunuyor.

ENZA 2012 Koleksiyonu detayları:
Piero Yatak Odası: Piero Yatak Odası, Enza markasına özel Enza Meşe rengi ve antrasit gri rengi ve akrilik parlak beyaz alternatifleri ile üretiliyor. Krom kaplı metal ayaklar ile ayrı bir şıklığa sahip olan yatak odasında bulunan 3 kapaklı gardırop, kumaş kaplı kapaklarıyla farklı ve sıcak bir şıklık sunuyor. Desenli aynası ile estetik bir görünüme sahip olan Piero Yatak Odası’nda dolap, müşterilerin rahatlığı için düşünülmüş çekmece modülleri ve raflarla her türlü kullanıma imkan verecek şekilde üretiliyor. Takım, tamamı kumaş kaplı karyolası, aydınlatmalı komodinleri ve 2 farklı şifonyer seçeneği ile satılıyor.

Piero Yemek Odası: Uzun büfesine entegre aynası sayesinde, mekanları daha aydınlık ve geniş gösteren Piero Yemek Odası, büfe üzerine konan objelerle ev içerisinde şık bir görüntü yaratıyor. Açılır masası  ve kaşıklık ünitesi ile birlikte sunulan takım, çoklu kullanım imkanı yaratacak bir TV ünitesi de sunuyor.

Crystal Yatak ve Yemek Odası: İnce detaylarla süslenmiş şaşırtıcı bir yoruma sahip olan Crystal modeli, ENZA ürün çizgisinde yeni bir başlangıç olarak öne çıkarken alışılmışın dışında bir tasarım ve deneyim sunuyor. Akrilik panel ve cam kullanımı ile daha parlak, daha modern, mükemmel bir tasarıma sahip.

Crystal Oturma Grubu: Sade ve zarif koltuklardan hoşlananların tercih edeceği Crystal Oturma Grubu, oturum minderi ve sırt minderi bulunmayan, gizli ayaklarıyla şaşırtan blok görüntüsüyle özel bir tasarım sunarken, aynı zamanda konforlu bir oturuma sahip.

Corren Köşe Takımı: Evin her alanına yönelik mobilya ihtiyaçlarını bir araya getiren zengin bir koleksiyona sahip olan Enza Mobilya’da özel bir yeri olan köşe kanepeler; bir yandan genç ve dinamik bir dünyanın kapılarını aralarken, bir yandan da modern ve kentli yaşamın gereksindirdiği işlevselliği ve estetiği bir arada sunuyor.

Corren köşe takımı çarpıcı tasarımıyla elit ve şık bir atmosfer yaratıyor. Sırt yaslanma minderlerinde ve oturum kısımlarında kullanılan gri, kırçıl krem-mürdüm ve krem renk alternatifleriyle karşımıza çıkıyor. Ölçüleri itibariyle sağ-sol ayrımına gerek kalmadan kullanılabiliyor. Corren Köşe Takımı, yatak ve kol dışındaki kütüphanesi ile de fonksiyon ve esteği aynı anda üzerinde taşıyabiliyor. Ayrıca tasarımdan gelen bir diğer özellik de üründe gizli ayaklar kullanılmasıdır.

Plus Oturma Grubu: Kolları ve sırtı birbirinden ayrılan alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olan Plus Oturma Grubu, salonun ortasında değerlendirildiği takdirde göze çarpan, koltuk arkasındaki artı (+) şeklindeki dikişleri ile fark yaratan bir görsellik sunuyor.

Bloom Genç Odası: Gençlerin ihtiyaçlarına özel depolama alanı ve farklı kullanımlara imkan veren tasarımı ile diğer genç odası tasarımlarından ayrılan Bloom, bazalı karyolası, puf olarak da kullanılabilen komodini, akordeon kapaklı dolabı, bol raflı çalışma masası ve kitaplığına entegre çamaşır sepeti ile gençlerin ihtiyaç duyabileceği tüm özellikleri tek takımda sunuyor.
 


Geri Dön