06 / 05 / 2024

Yatırımcılar acil bakmanız gerekiyor! Gümüşte bunu yapan kazanacak! Uzman isim peş peşe açıkladı

Yatırımcılar acil bakmanız gerekiyor! Gümüşte bunu yapan kazanacak! Uzman isim peş peşe açıkladı

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Gümüşte bunu yapan kazanacak. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten peş peşe açıklamalar geldi. 



GÜMÜŞTE BUNU YAPAN KAZANACAK

Altın ve gümüş fiyatlarındaki düşüşlere değinen İslam Memiş, yatırımcıların kazançlı çıkmaları için yapması gerekenleri peş peşe sıraladı.

Memiş, gram altının 1008-1014 TL seviyesinde olduğunu açıkladı. Bant aralıkları veren Memiş, "Aşağıda 1005, yukarıda 1055 lira var, bu bant aralıklarını takip ediyoruz" dedi.

Gümüş için, yatırımcılara "Alın" uyarısı yapan İslam Memiş, pozitif görünümün devam ettiğini söyledi. Memiş "Altın ve gümüş ne kadar baskılanırsa biz de sepetimize o kadar koymaya devam ediyoruz. Burada umutlar yitirilmiyor."  dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön