28 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları yatırımcıların hayallerini yıktı! Gümüşü olanlar hazır olun! Bu rakamlar...

Gümüş fiyatları yatırımcıların hayallerini yıktı! Gümüşü olanlar hazır olun! Bu rakamlar...

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından meakla takip ediliyor. Gümüş fiyatlarındaki sert düşüş yatırımcıların hayallerini yıktı. Gümüşü olanlar dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte bu rakamlar..



Gümüş fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 12 lira seviyesine kadar yükseldi. Son zamanlarda küresel gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçen gümüş, 11 lira seviyesine ardından 10 lira seviyesine kadar düştü. Bu düşüş yatırımcıların hayallerini yıktı. Yatırımcılar ''gümüş alalım mı, bozduralım mı'' sorularınıın yanıtlarını araştırmaya başladı.

ABD enflasy0on rakamlarını açıklanması ile altın ile birlite tekar yükselişe geçen gümüş fiyatları, 11 lira seviyelerine kadar yükselsi. Bu seviyelerde tutunamayan gümüş fiyatları tekrar 10 lira bandında düştü.

Peki 15 Temmuz 2022 gümüş fiyatları kaç TL oldu? Gümüşü olanlar hazır olun! İşte son dakika gümüş fiyatları 15 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön