27 / 09 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Altın bugün ne kadar oldu?

Yatırımcılar dikkat! Altın bugün ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni haftanın üçüncü işlem gününde dolar kurunun etkisi ile mevcut seviyesini korumaya devam ediyor. Gram altın 500 lira seviyelerine yakın seyrederken ons altın bin 740 dolar seviyelerinde işlem görüyor.




Milyonlarca yatırımcı tarafından takip edilen altın fiyatları dolar kurunun etkisi ile mevcut konumunu korumaya devam ediyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar, altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, tam altın ne kadar oldu? sorularının cevabını araştırıyor. İşte 29 Eylül 2021 altın fiyatları...

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; yeni günde altın yükseliş trendini korumaya devam ediyor. Gram altının 500 lira seviyesine yaklaştığı günde ons altın bin 740 dolar seviyesinde işlem görüyor.

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram 496,71 lira seviyelerinde işlem görüyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın bugün ne kadar oldu?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen altın çeşitlerinden olan çeyrek altın bugün 807 liradan alınırken 819 liradan da satışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın bugün ne kadar oldu?

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını 3 bin 200 liranın üzerindeki konumunu güçlendirirken bugün 3 bin 215 liradan alınıp, 3 bin 266 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın yatırımcıları müjde! Altın yükselişe geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön