28 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın piyasasından geçtiğimiz haftalarda yaşanan yukarı yönlü hareketlilik yatırımcısının yüzünü güldürdü. Altın yatırımcıları ve altın almak isteyenler yeni haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları ne kadar? sorusunun cevabını merak ediyor...



Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde ons altından kaynaklı hafif gerileme yaşadı. Altının onsunda yaşanan yarım puanlık düşüş çeyrek altın ve gram altın gibi altın çeşitlerini de etkiledi.  Peki, bugün çeyrek altın, gram altın ve cumhuriyer altını kaç lira?

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; altın piyasası geçtiğimiz haftalarda altın yatırımcısının yüzünü güldürmüştü. Altının onsunda ve dolar kurundaki artış iç piyasalarda altın fiyatlarını yükseltti. Peki, haftanın ilk işlem gününde piyasalarda son durum ne, hangi altın kaç liradan satışa sunuluyor? İşte merak edilenler....

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı haftanın ilk işlem gününe 526 liradan başladı. Aynı dakikalarda ons altın ise bin 883 dolardan işlem görüyor. Ons altın bin 900 liranın altına gerilerken, altın fiyatlarında yarım puana yakın bir gerileme oldu.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Altın yatırımcısı tarafından en çok tercih edilen çeyrek altın ise bugün 844 liradan alınırken 865 liradan da satılıyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın fiyatları bugün ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Altın türleri içerisinde en çok değere sahip olanlar arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 354 liradan alınırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 3 bin 446 lirada bulunuyor.

Altın fiyatlarında son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön