04 / 05 / 2024

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve dolar operasyonu geliyor!

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve dolar operasyonu geliyor!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ABD Merkez Bankası FED'in dolar ve gram altında yeni bir taktik  uyguladığını açıkladı. Yatırımcılar dikkat! İşte o taktik..



GRAM ALTIN SERT DÜŞERSE ALIM FIRSATI DOĞAR

Sert bir şekilde baskılanma olursa, alım fırsatının artacağını söyleyen Memiş, dünyadaki bütün yatırımcıların altın ve gümüş alacaklarını söyledi.  Onların, yatırımcıların dolardan uzaklaşmasını istemediklerini aktaran Memiş   bu alımları engellemek için emtia fiyatlarında sert düşüş gerçekleştiremediklerini söyledi. Ons altında 1900-1950 dolar, gram altında 900-930 bant aralığına sıkıştı.

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve dolar operasyonu geliyor!

MAYIS AYINA KADAR FİYATLARI SABİT TUTMAYI HEDEFLİYORLAR

Bu baskılama süreci bir sonraki toplantıya kadar sürdürecek diyen İslam Memiş dolar endeksinde de bir sıkışma olduğunu söyledi. Dolar piyasasında da bir kımıldama olmadığını aktardı ve bu baskılama politikasını belli bir süre devam ettirteceklerinin altını çizdi.  Mayıs ayında yapılacak olan toplantıya kadar bu fiyatların kontrol altında tutulacağını söyledi.  Dolar kurunda da 14.70-14.88 bandında bir sıkışmanın olduğunun vurgusunu yapan Memiş bu durumun Dolar ve gram altın fiyatlarında kalıcı düşüşler veya kalıcı yükselişler olmadığının vurgusunu yaptı.

Gram altın bugün 9 liralık kayba uğradı: Gram altın, çeyrek altın kaç TL? Altın fiyatlarında son durum!

Ons altın 1950 sınırında! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 28 Mart 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Mart 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön