Altın & Gümüş

Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi! Gümüşte bayram havası! Son dakika gümüş fiyatları...

Son günlerde dip seviyelere kadar düşen gümüşte bugün bayram havası var, gümüş fiyatları yükseliyor. Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Temmuz 2022 gümüş fiyatları... 12 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş, bir anda düşmeye başladı

Gümüş fiyatları son günlerde dip seviyelere kadar geriledi. 12 TL seviyelerine kadar yükselen gümüş, bir anda düşmeye başladı. FED'in faiz kararı ve enflasyonu düşürene kadar faiz artırmaya devam edeceği yönünde gelen açıklamalar değerli metaller üzerinde baskıya neden oluyor. Yatırımcıları sevindiren haber şimdi geldi. Gümüşte bugün bayram havası var. Peki gümüş fiyatları ne kadar oldu? 

 

Gümüş fiyatlarındaki düşüş yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip edildi. Ardından doların yükselmesi ile ons gümüşün değer kazandı ve gümüş fiyatları tekrar yükselmeye başladı. 12 TL seviyelerinden 10 TL seviyelerine kadar düşen gümüş fiyatları bugün tekrar 11 TL civarında işelm görüyor.

Küresel piyasalarda resesyon korkusu değerli metal olan gümüş üzerinde baskı oluşturmayya devam ediyor. 10 lira seviyelerine kadar düşen gümüş fiyatları bugün tekrar yükselişe geçti..İşte son dakika gümüş fiyatları... 

GÜMÜŞTE BAYRAM HAVASI

Dün gümüş fiyatları güne yükselişle başlarken, gram alış fiyatı  10,63  TL, satış fiyatı 11,06 TL bandında başlarken kapnışta alış fiyatı 10,69 TL, satış fiyatı 11,23 TL'den işlem gördü. 

 

Bugün ise ons gümüş fiyatı 19,34 dolar bandına yükseldi. Gümüş fiyatları Kurban Bayramı'nın ilk günü yüzde 0,16 artış gösterdi. 

Bugün gümüş gram alış fiyatı 10,62 TL, satış fiyatı 11,24 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olur? Gümüş yükselir mi, düşer mi? İşte gümüş yorumları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Gümüş fiyatları için bazı analisteler gümüş ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar yükseleceğini öngörürken,  gümşün gram fiyatının ise 12 TLseviyesini geçmesi bekleniyor. Analitler gümüş için 10 TL seviyelerinin iyi bir alım fırsatı olduğunun da ayrıca altını çiziyor.

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş fiyatları atak yaptı! Gümüş fiyatlarında son dakika 8 Temmuz 2022...

Altından sonra gümüş fiyatları da tepe taklak oldu! İşte 7 Temmuz 2022 son dakika gümüş fiyatları!