12 / 05 / 2024

Yatırımcıya temmuz ayında 38 milyar liralık teşvik verildi

Yatırımcıya temmuz ayında 38 milyar liralık teşvik verildi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temmuz ayında 868 yatırım teşvik belgesi düzenlerken, belge alan projelerin yatırım tutarı 38 milyar 165 milyon 474 bin 953 lira oldu.



Yatırımcıya temmuz ayında 38 milyar liralık teşvik verildi

MRA Turizm Otel İşletmeciliği şirketinin ise Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ait olduğu iddia edildi.

Sol Haber’den Kadir Sev’in haberine göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yöneticisi ve ana hissedarı olduğu Bodrum Türkbükü’ndeki MRA Turizm ve Otel İşletmeciliği AŞ’nin 307 oda, 870 yataklı 5 yıldızlı oteline 2 milyar 350 milyon lira yatırım teşvik desteği verildi.

Bölgesel öncelikli yatırım sınıfından verilen teşviğin MRA Turizm Otel İşletmeciliği AŞ’ye sunduğu kolaylıklar ise şu şekilde: 7 yıl boyunca sigorta primi işveren hissesini devlet karşılanırken, projeyi gerçekleştirmek amacıyla alacağı kredilere faiz desteği sağlanacak. Son olarak, Gümrük Vergisi ve KDV istisnalarından faydalanacak.

Kabine toplanıyor! Gündemde ekonomi var

Çarpıcı iddia: “13 milyon liralık ürün çöpe atıldı”

Isınmak cep yakıyor! Kış arefesinde vatandaş alternatif arayışında


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön