25 / 08 / 2024

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı?

Yatırımda kimi dinlemeli? Eğitimlileri mi? Alaylıları mı? İşte emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran resmi sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...



Prof. Dr. Özgür Demirtaş yaptığı açıklamada finans eğitiminiz yok ise kendiniz hisse seçmeyin, sosyal medyadan tavsiye alıp, Telegram gruplarına kanmayın." diyerek, "Yüksek Getiri vaatlerine aldanmayın. Sizinle aynı Sosyo-kültürel çevreden veya aynı siyasi görüşten olduğu için birinin tavsiyelerine inanmayın" dedi.

Özgür Demirtaş'ın bu açıklamasına Emlak ve yatırım danışmanı Mert Başaran'dan yanıt geldi.

Mert Başaran resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/MertBasaran_inv'den yaptığı paylaşımda "Bence tam tersi, nerede iyi eğitimli, Etiler'den çıkmadan ekonomi yorumları yapan Amerikancı, finansçı var onları hiç dinlemeyin, ortaokul terk sıfırdan gelmiş adamları izleyin, kopyalayın daha çok kazanırsınız! Finans eğitimi olanlar yıllardan beri dolar aldırıyor." dedi.

Paylaşımında bu arada eğitimlileri küçümseyip, eğitimsizleri yüceltme gibi bir derdi olmadığını da belirten Mert Başaran, "Ben de iyi bir üniversite bitirdim ama Sultanhamam, Tahtakale'de öğrendiklerimi öğrenemedim! Kiyosaki de bunu söyler, ekonomi kanallarındaki finansçılar hep yanılır, gerçek bilgi sokaktadır. Çünkü okullar çoğu şeyi bilerek öğretmez! Okullar size patronların yanında iyi bir çalışan olmayı, dolar alıp tutmayı sisteme köle olmayı öğretir!" dedi.

İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı

 

Peki vatandaşlar bu konuda ne düşünüyor? İşte vatandaşlardan gelen o yorumlar...

"Cehaleti övmeyin"

 

"Kim dolar alıyor?"

 

"Ben ilkokul mezunu iş insanlarının izinden gidiyorum"

 

 

"Sürekli dolar alın diyen insanları iyi niyetli bulmuyorum"

 

 

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

Kiraların makul seviyede olması için neler yapılabilir? 9 maddede tek tek açıklandı!

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön