27 / 04 / 2024

Şah inn Pasadise, Türk aile yapısına uygun tatil konsepti geliştirdi!

 Şah inn Pasadise, Türk aile yapısına uygun tatil konsepti geliştirdi!

Antalya Kumluca' da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, 1999 yılında Kamer Holding'in turizm sektörüne adım attı. Türk aile yapısına uygun bir tatil anlayışıyla dikkatleri üzerine çekti




Antalya Kumluca' da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, 1999 yılında Kamer Holding'in turizm sektörüne adım attığını ve 'Türk aile yapısına uygun bir tatil' anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi. Bu konseptin çok sevildiğini ifade eden Yücel, "Biz Türkiye'de turizm sektöründe bir farklılaşmaya gittik. Sektörde yapılmayanı yaptık, Türk aile yapısının değerlerine uygun bir hizmet anlayışıyla hizmet vereceğiz dedik. Bu alanda faaliyet göstermeye başladığımızda böylesi bir talep görmeyi ummuyorduk. Ama zamanla yaptığımız işte en iyi olma prensibiyle hareket ettik. Bu yönüyle 'değerleri koruyan, Türk aile yapısına uygun tatil' denilince akla gelen ilk marka haline geldik. Sektörün öncüsü olarak turizme de çeşitlilik kazandırdık" dedi.



Dünyanın hiçbir ülkesinde bu konseptten yok!


Dünyanın hiçbir ülkesinde Şah inn Paradise'da uygulanan konsept tarzında bir tesisisin olmadığını ifade eden Yusuf Yücel, "Yeni yeni Türkiye'de değerleri koruyan, Türk aile yapısına uygun tatil konsepti yayılmaya başladı. Bugün sezon boyunca dünyanın dört bir yanından misafirimiz geliyor.


Daha önce konaklayan misafirlerimizin tavsiyeleriyle, internet üzerinden ya da acentelerimiz vasıtasıyla bizi buluyorlar. Uzun zamandır ihtiyaç duydukları, hayalini kurdukları bir tatil yaşadıklarını söylüyorlar" diye konuştu. Değerleri koruyan tatil trendi yurtdışına doğru kayıyor.


Şah inn Paradise'da konaklayan yabancı misafirlerin ülkelerine döndüklerinde, nasıl bir tatil geçirdiklerini ve tesisimizin konseptini çevrelerine anlattıklarına değinen Yücel, "Her sene yurt dışından gelen misafirlerimiz artıyor. Tahmin edilenin aksine en çok Orta Avrupa yani Hollanda, Belçika, Fransa ve Rusya'dan yabancı konuklarımız geliyor. 2009 senesi nisan döneminde yabancı konuklarımızın oranı yüzde 30'larda iken 2012 Nisan'a baktığımızda bu oranın yüzde 70'lere çıktığını görüyoruz. Bu da şu anlama geliyor: Değerleri koruyan tatil trendi yurt dışına doğru kayıyor diye konuştu. Yusuf Yücel bu sene turizm sektörü olarak Türkiye'ye gelen yabancı turistlerde yüzde 8'lik bir artış beklediklerini sözlerine ekledi. Turizme asıl ses getirecek ve fark yaratacak unsurun 'aile konsepti' olduğunu söyleyen Yusuf Yücel, "Her geçen sene bu konsepti örnek alarak açılan otellerin sayısı artıyor ve inanılmaz bir talep var. Türk ailelerinin ilgisi sayesinde bu yıl ve önümüzdeki senelerde Türk turizm sektörüne 'aile konsepti' damgasını vuracak" ifadesini kullandı.


Dünya Gazetesi

 


Geri Dön