10 / 05 / 2024

Türk aile yapısı tatil

Türk aile yapısı tatil

Antalya Kumluca' da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, 1999 yılında Kamer Holding'in turizm sektörüne adım attı. Türk aile yapısına uygun bir tatil anlayışıyla dikkatleri üzerine çekti

Almanya'da bir Türk aile, hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev aldı!

Türkiye'de konut fiyatları her geçen gün daha da artarken, Almanya'ya 3 yıl önce taşınan Türk ailenin hiç peşinatsız aylık 975 Euro taksitle, 180 bin Euro'ya 2 katlı ev alması sosyal medyada gündem oldu.

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

Türkşeker duyurdu! Türkşeker'den personel alımı açıklaması...

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker, 214 sözleşmeli personel istihdam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada Türkşeker, 214 sözleşmeli personel alacağını bildirdi.

Asgari ücrette son dakika! Türk-İş için alt sınır 14 bin TL!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı resmen asgari ücrete yapılacak zamda. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleştirecek. Kritik süreç öncesi, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, beklentilerini anlattı. İşte detaylar...

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

TÜRK-İŞ: yoksulluk sınırı 33 bin 752 TL!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), bu yılın Mayıs ayına ait açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Faturalar cepleri yakarken müjdeli haber geldi! Mayıs 2023 ayına kadar doğalgaz ödemeleriniz Albaraka Türk'ten! 

Hergün artan gıda ve faturalar vatandaşı zorlarken bankalar bu duruma bir nebze olsun derman olmak istiyorlar. Bu bankalrdan biri de ''Albaraka Türk'' 31 Mayıs 2023 tarihine kadar doğalgaz ödemelerinizi üstlenen banka şartlarını açıkladı.

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Asgari ücrette ancak bir şartla masaya oturacağını söyleyen TÜRK İŞ Başkanı Ergun Atalay o rakamı ilk kez telaffuz etti

2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yapılan üçüncü toplantı sonunda TÜRK İŞ, Genel Başkanı Ergun Atalay son sözü söylerken, ilk kez istediği rakamı telaffuz etti. Peki Ergun yeni asgari ücret için ne kadar istedi?

Türk-İş açıkladı! Yoksulluk sınırı 25 bin lirayı bile aştı

Türk-İş tarafından hazırlanan Açlık ve Yoksulluk Sınırı 2022 yılının Kasım ayında yapılan araştırmada şu sonuca ulaşıldı. Açlık sınırı 7 bin 785 TL olurken yoksulluk sınırı da 25 bin 365 TL oldu. Böylece açlık sınırı asgari ücreti 2 bin 285 TL aştı.

Türk aile yapısı tatil Haberi

Türk aile yapısı tatil


Antalya Kumluca' da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah inn Paradise'ın Genel Müdürü Yusuf Yücel, 1999 yılında Kamer Holding'in turizm sektörüne adım attığını ve 'Türk aile yapısına uygun bir tatil' anlayışıyla yola çıktıklarını söyledi. Bu konseptin çok sevildiğini ifade eden Yücel, "Biz Türkiye'de turizm sektöründe bir farklılaşmaya gittik. Sektörde yapılmayanı yaptık, Türk aile yapısının değerlerine uygun bir hizmet anlayışıyla hizmet vereceğiz dedik. Bu alanda faaliyet göstermeye başladığımızda böylesi bir talep görmeyi ummuyorduk. Ama zamanla yaptığımız işte en iyi olma prensibiyle hareket ettik. Bu yönüyle 'değerleri koruyan, Türk aile yapısına uygun tatil' denilince akla gelen ilk marka haline geldik. Sektörün öncüsü olarak turizme de çeşitlilik kazandırdık" dedi.



Dünyanın hiçbir ülkesinde bu konseptten yok!


Dünyanın hiçbir ülkesinde Şah inn Paradise'da uygulanan konsept tarzında...