10 / 05 / 2024

Yemeksepeti Market ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Yemeksepeti Market ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modelleri ile birlikte internetten verilen yemek siparişleri de arttı. Çalışanlar veya evde yemek yapmaya vakit olmayanlar kampanyaları kaçırmıyor. Yemeksepeti Market’in son kampanyaları da oldukça cazip görünüyor.



E-ticaret sitesi Yemeksepeti, market ürünlerinde indirime gittiğini duyurdu. Yemeksepeti Market yaptığı indirimler ile aile bütçelerini rahatlatmaya devam ediyor. Platformun rutin kampanyalarının yanı sıra; Fırsat Sepeti, Haftanın Kahrakanları ve Beraber Güzel Kategorisi adı altında sunduğu indirimli ürünler de bulunuyor.

Yemeksepeti Market ürünlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı!

Yemeksepeti Market, ürün gamını sürekli büyüterek üyelerine sıcak ve pişmiş ürünler konusunda daha fazla seçenek sunuyor. Sadece belirli gruplardaki ürünlerde değil, ürün gruplarının genelinde çeşitli oranlarda indirimler uygulayan Yemeksepeti Market, ortalama 4 bin 800 adet aktif üründen her ay ortalama 2 bin 500 ürünü kampanyalarına ekliyor. Ürünlerinin yarısıdan fazlasını indirimlerle hizmete sunan Yemeksepeti Market’in haftalık bazda kampanyaya eklediği ürün sayısı 600’ü geçiyor.

HAFTANIN KAHRAMANLARI

Yemeksepeti Market’in Haziran 2022 tarihinde uygulamaya soktuğu ‘Haftanın Kahramanları’ adlı kampanyası, birden fazla müşteri kitlesine hitap eden, satış performansı yüksek olan ürün ve kategorilerden en az 70 adet kahraman ürünü kapsıyor. Haftalık olarak güncellenen ürünler arasında kullanıcıların, farklı ihtiyaçlarına uygun fiyatlı seçenekler bulduğu belirtiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön