02 / 07 / 2024

Yeni Apple ürünler için saat kuruldu! Yarın o ürünler tanıtılacak! 

Yeni Apple ürünler için saat kuruldu! Yarın o ürünler tanıtılacak! 

Bugünkü sızıntıya göre Apple, M2 Max ve M2 Pro işlemcilerinin beklenen duyurusunu 17 Ocak'ta yapacak.



Elbette birçok kişinin şüphelendiği gibi bunlar, gücünü yeni M2 Max ve M2 Pro işlemcilerden alan 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modelleri. Çok düşük bir ihtimal olsa da MacBook'un 15 inçlik bir modeli de karşımıza çıkabilir. Ancak cihazın önümüzdeki yıl piyasaya çıkması beklenmiyor.

Mac mini'nin yeni modelini de görebilirsiniz. Ancak genel olarak tüm cihazların tasarımsal olarak öncekilerle neredeyse aynı olacağını, Apple'ın sürpriz bir adım atmaması halinde sadece işlemci güncellemesinin yapılacağını söyleyebiliriz.

iOS 16.2 hataları, iPhone kullanıcılarını canından bezdirdi!

Apple, iPhone cihazalar için 13 Aralık tarihinde iOS 16.2 güncellemesini yayınlandı. Birçok yenilik sunan bu güncelleme ek olarak hataları da beraberinde getirdi. Sosyal medya platformu Reddit üzerinden birçok iPhone kullanıcı iOS 16.2 güncellemesiyle birlikte gelen hatalar ile ilgili paylaşımlar yaptı. 

iOS 16.2 sürümü, birçok uygulama için kritik hata veriyor!

iPhone kullanıcıları tarafından Reddit’te paylaşılan içeriklere göre iOS 16.2 güncellemesi birçok hatayı da beraberinde getirdi. Bu hatalardan ilki şarjın hızlı bir şekilde güncelleme alan tüm cihazlarda tükenmesi oldu. Şarjın iPhone’lar için hızlı tükenmesi, birçok Apple müşterisi tarafından sosyal medyada şikayet konusu oldu.

Yeni katlanabilen telefon Samsung Galaxy Z Fold 5 özellikleri sızdı! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...
Xiaomi 12 modelleri için son dakika MIUI 14 müjdesi! 
Samsung Galaxy S23 serisinin fiyatları ortaya çıktı! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geri Dön