16 / 05 / 2024

Yeni asgari ücret cebe girmeden 45 dolar eridi!

Yeni asgari ücret cebe girmeden 45 dolar eridi!

Asgari ücret ara zammı 11 bin 402 TL olarak açıklandı. Bu kapsamda ilk açıklandığında 483 dolara denk gelen yeni asgari ücret, yükselen dolar kuru ile  bir haftada yaklaşık 45 dolar eridi.



Asgari ücret geçtiğimiz hafta açıklandığında 483 dolara denk gelirken, dolar kurunun rekor üstüne rekor kırmasıyla cebe girmeden yaklaşık 45 dolar eridi.

Yeni asgari ücret cebe girmeden 45 dolar eridi!

Yeni asgari ücret, 20 Haziran’da yüzde 34 zamla 11 bin 402 lira olarak açıklanmıştı. Belli olduğu gün 23,60 olan dolar/TL kuruna göre asgari ücret 483 dolara denk geliyordu. 

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön