30 / 04 / 2024

Yeni bakanla birlikte yeni emeklilik sistemi geliyor! Milyonların yüzü bu kez gülecek!

Yeni bakanla birlikte yeni emeklilik sistemi geliyor! Milyonların yüzü bu kez gülecek!

Yeni bakan tarafından açıklanan emeklilik reformuyla birlikte milyonlarca insanın sorunu çözülecek. İşte ilk bilgiler...



AK Parti'nin seçim beyannamesi, emeklilik sisteminde devrim niteliğinde değişiklikler yapma sözü veriyor. Ev kadınlarının emeklilik hakkını elde etmesi öncelikli hedefler arasında yer alıyor. Ayrıca annelerin emeklilik yaşının esnetilmesi ve 2000 sonrasında işe başlayanlar için yeni bir emeklilik sistemi getirilmesi planlanıyor. Bağ-Kur ve SSK primlerinin eşitlenmesi ise erken emeklilik fırsatı sunacak. İşte detaylar:

Yeni bakanla birlikte yeni emeklilik sistemi geliyor! Milyonların yüzü bu kez gülecek!

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİNDE AİLE KORUMA KALKANI PROGRAMI

AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan Aile Koruma Kalkanı programı, ev kadınlarına emeklilik ve sosyal güvence hakkı sağlamayı amaçlıyor. Bu program kapsamında devlet, ev kadınlarının primlerinin üçte birini ödeyecek. Ayrıca annelere erken emeklilik, uzaktan çalışma ve esnek çalışma gibi destekler sunulacak. İşte ayrıntılar:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön