07 / 07 / 2024

Yeni bir destek geliyor! Faturalarda %50 indirimi kaçırmayın

Yeni bir destek geliyor! Faturalarda %50 indirimi kaçırmayın

Belediyeler aracılığı ile yapılan indirim ve zamlar devamlı gündemde yer alırken o belediye su faturalarında indirim yapma kararı verdi. Yapılan indirimle beraber büyük bir külfet vatandaştan alınmış olacak.



SU FATURALARINI %50 İNDİRİM

Kahramanmaraş'ta olan  zelzele afetinin ardından belediyeler aracılığı ile yapılan yardımlarda  devamlı gündemde yer alıyor. zelzele afetinden etkilenen şehirler arasında  bulunan Adana’da vatandaşların zor durumda kalmaması adına yardımlar sürüyor.  Adana  Büyükşehir Belediyesi aracılığı ile yapılan açıklama bağlamında su faturalarına 2 ay süresince %50 indirim yapılacağı söylendi. Yapılan indirimle beraber afetzedelerin mağdur olmaması amaçlanırken daha az mebleşlarda fatura ödeyeceği söylendi. Deprem felaketinin akabinden zorlu süreci atlatmak için değişik stekler yapılırken fatura indirimi de vatandaşlar aracılığı ile olumlu karşılandı.

Yeni bir destek geliyor! Faturalarda %50 indirimi kaçırmayın

ZEYDAN KARALAR AÇIKLADI

Adana'da geçerli olacak %50 indirim uygulaması hakkında açıklamada bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, su faturalarında indirim olacağını söyledi. Yapılan indirim hususunda ayrıntıları paylaşan Karalar, "Su parasını almamak, borcu affetmek gibi bir yetkimiz yok. Daha önce afet döneminde su ücretlerini aşağıya indirmiştik. Böyle bir yetkimiz var. Belediye Meclisimizde inşallah bunu geçireceğiz. İki ay süreyle su kullanımı bedelini yüzde 50 indireceğiz." ifadelerini dile getirdi.

Erkek vatandaşlar bunu duyunca zil takıp oynayacak! Bu habere hemen bakın

Bu fiyata sadece yetişen alır! Tuvalet kağıdında dev indirim ! 14 Mart 2023 fiyat listesi

Oppo Reno 6'ya Carrefoursa'dan indirim! İşte 14 Mart 2023 fiyat listesi

Geri Dön