30 / 04 / 2024

Erkek vatandaşlar bunu duyunca zil takıp oynayacak! Bu habere hemen bakın

Erkek vatandaşlar bunu duyunca zil takıp oynayacak! Bu habere hemen bakın

Maaşlara yapılan ek ödemeler vatandaşın gündeminde düşmezken gelen yeni haber erkek vatandaşların ilgi odağı oldu. Devlet eliyle sağlananan bu imkanın detaylarına hakim olmak için haberimizdeki bütün ayrıntıya okuyun.



KİMLER EK ÖDEMELERDEN YARARLANABİLECEK?

Çalışmayan veya herhangi bir geliri olmayan  vatandaşlar için türlü ödemeler yapılırken işsiz kalan vatandaşlar da devlet aracılığı ile verilen destek ödemelerinden faydalanabiliyor. Bu ödemeler işsiz kalan vatandaşların kısa zamanlı da olsa cebini rahatlatırken kimlerin faydalanabildiği soruları da akıllarda yer ediniyor.

Erkek vatandaşlar bunu duyunca zil takıp oynayacak! Bu habere hemen bakın

İLAVE ÖDEME İÇİN BAŞVURULAR NASIL YAPILIYOR?

SGK bağlamında çalışan tüm erkeklerin faydalanabileceği destek ödemeleri hakkında araştırmalar sürüyor. Devlet aracılığı ile sunulan yeni ödemeler içeriğince  tek bir dilekçe ile ödemelerden faydalanabilirsiniz. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yapılan açıklama bağlamında yapılacak ödemelerden sadece
 kadınların değil erkeklerin de faydalanabildiği söylendi. Dul maaşı için başvuruda bulunan erkekler de eşinin vefat etmesi halinde prim sayısı hesaplaması yapıldıktan sonra ödemelerden faydalanabiliyor. Dul maaşları sadece kadınlar için geçerli olan bir ödeme değil erkeklerin de faydalanabildiği bir ödeme olarak karşımıza çıkmaktadır. Eşlerin başvuru yapması halinde ödemelerden faydalanabildiği belirtiliyor.


Geri Dön