11 / 05 / 2024

Yeni destek planı! 18 yaş üstü geçlere anında 2.215 TL ödeme! O ildeki gençler bayram edecek!

Yeni destek planı! 18 yaş üstü geçlere anında 2.215 TL ödeme! O ildeki gençler bayram edecek!

Yeni destek planı kapsamında o ilde yaşayan gençlere 2.215 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!



GAZİANTEPLİ GENÇLERE 2 BİN 215 TL ÖDEME YAPILACAK!

İşsizlik sorunu gençlerin canını her geçen gün sıkmaya devam ediyor. İşsiz kalan gençler bir yandan ne yapacaklarını kara kara düşünürken diğer yandan da şartları araştırmaya başladılar. Bu konuda yapılan çalışmalar var. İşsiz kalan gençlere iyi haberler geliyor. İşte o haberlerden biri de Gaziantep ilinden geldi. İşte konu hakkındaki merak edilen ayrıntılar...

Seçim döneminin yaklaşması ile birlikte yardım ödemelerinin kemerleri de iyice gevşedi. Şimdi de işsiz kalan gençlerin hayatını kolaylaştırmak için bir ödeme planı tasarlandı. Sadece 18 ve 26 yaş arası gençlerin başvuruda bulunabileceği yardım ödemelerinin ayrıntıları ise araştırılıyor.

Başvurular yapıldıktan sonra kabul edildiği taktirde ödemeler PTT şubesinden alınabilecek. Gaziantep ilinde yaşayan işsiz gençler bu yardıma başvuru yapabilirler. Tabi yaş aralığına da dikkat etmeniz gerekiyor. Son başvuru tarihi ise bugün. Başvuru için acele edin. Gaziantep ilinde yaşayan 18 ve 26 yaş aralığındaki işsiz gençlere Bakanlık vasıtasıyla bu yardım paraları ödenecek. Nakit desteği olarak verilecek bu yardım paraları Gaziantep PTT şubelerinden alınabilecek. Bu ilana başvuruda bulunmak için yapılması gerekenler bulunuyor. Bu başvuru için son gün bugün olduğu için acele etmenizde fayda var.

T.C kimlik numaranız ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı bulunan gencizbiz.gsb.gov.tr adresini ziyaret edip başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

Askerlik Borçlanması taksitle ödenir mi? Askerlik Borçlanması ile EYT’li olunur mu?

Annem kendi hissesini bana devredebilir mi? Hisseli tapu resmi tapuya nasıl çevrilir?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön