29 / 04 / 2024

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Başvurular resmen başladı! Şartlar tek tek açıklandı!

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Başvurular resmen başladı! Şartlar tek tek açıklandı!

Akbank’tan yeni evlenecek çiftlere kredi müjdesi geldi. Akbank’ın yeni evlenecek çiftler için vereceği 3 ay ertelemeli kredi başvurusu resmen başladı.



Akbank, ekonomik koşullar nedeniyle evlilik masraflarını karşılamakta zorlanan yeni evlenecek çiftler için 3 ay ertelemeli kredi vereceğini açıkladı. Faiz oranları kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri skoru ve benzer sebeplerle kişi özelinde değişebileceğini belirten Akbank, ihtiyaç kredisinin tüm detaylarını ve başvuru koşullarını tek tek açıkladı.

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Başvurular resmen başladı! Şartlar tek tek açıklandı!

Akbank, yeni evlenecek çiftler için vereceği ihtiyaç kredisini resmi internet sitesinden şu ifadelerle paylaştı:

“İhtiyaç kredinizi şimdi alın, 3 ay sonra ödemeye başlayın. Zaman kaybetmeden başvuru yapın ve hayallerinizi gerçekleştirin. İsterseniz akbank.com/duguncom-kredi internet sitesinden gerekli bilgiler ile ihtiyaç kredisine başvuru yapabilirsiniz.”

BAŞVURU KOŞULLARI

Müşterilerin 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine internet sitesinden başvuru yapabileceği öğrenildi. Aynı zamanda, Akbank Mobil uygulaması ve internet sitesi, Akbank Şubeleri ve 4442525 Müşteri İletişim Merkezi’nden de başvuru yapılabileceği belirtildi.

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Başvurular resmen başladı! Şartlar tek tek açıklandı!

Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50 bin TL ve altındaki kredilerde36 ay, 50 bin TL üzeri 100 bin TL ve altındaki kredilerde24 ay, 100 bin TL üzerindeki kredilerde ise 12 ay olduğu aktarıldı. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar kapsamında müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de göz önüne alınabileceği için azami vadelerin değişebileceği ifade edildi. İlk ödemenin maksimum 92 gün ertelenebileceği vurgulandı. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tümünün tahsil edileceği ve bunun yanı sıra, normal taksit ödemelerinin bir sonraki aydan itibaren başlayacağı bildirildi.

Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olduğunun ve bununla beraber bu tutar üzerinden aynı zamanda yüzde 15 oranında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) alınacağının altı çizildi.

Akbank müşterilerinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası, güncel cep telefonu ve doğum tarihi bilgilerini girerek ihtiyaç kredisine başvurabilecekleri aktarıldı. Başvuru sonuçlarının kısa mesaj ile iletileceği ve Akbank müşterisi olmayan kişilerin kredi kullanım işlemlerini mobil uygulamadan müşteri olunarak ya da Akbank şubelerinden tamamlayabileceği belirtildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Yapı Kredi, Garanti BBWA, TEB, Denizbank ve 4 bankadan daha peş peşe çok konuşulacak karar! Acil bakın!  

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’lilere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ek zam müjdesi! Acil bakın!

Carrefour’da Carrefoursa Kart’a özel dev indirimler! Dana kıyma 289,90 TL’ye, dana kuşbaşı 305,90 TL’ye düştü!

Geri Dön