29 / 04 / 2024

Evlenecek çiftlere müjde! 32000 TL veriliyor

Evlenecek çiftlere müjde! 32000 TL veriliyor

Yeni evlenecek çiftlere dayalı döşeli ev için ‘Çeyiz Parası’ desteği! İlk evliliğini yapacak çiftlere 32 bin TL ödeme yapılıyor. Evlenmeyi planlayan ancak maddi yetersizlikler nedeniyle evlenemeyen çiftlere 32 bin TL’ye varan destek veriliyor. İşte tüm detaylar...



Devletten çiftlere ilaç gibi gelecek çeyiz desteği! İlk evliliğini yapacak çiftlere 32 bin TL ödeme yapılıyor! Her yıl yüzbinlerce çift yuva kurma kararı alıyor ve düğün hazırlıkları yapmakta. Çiftlerin düğün öncesi en stresli olduğu konu kuşkusuz maddiyatla ilgili oluyor. Evlenecek gençleri desteklemek amacıyla ‘Çeyiz Parası’ desteği sağlanmakta. Toplamda 32 bin TL’ye varan ödemeyi almak için Çeyiz Hesabı açtırmak gerekmekte.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön