30 / 04 / 2024

Yeni İnci 'Maddam' için Bağdat Caddesi'nde mağaza açacak!

Yeni İnci 'Maddam' için Bağdat Caddesi'nde mağaza açacak!

Furkan Atakan, Maddam adıyla açtıkları mağazaların 2'ncisi için Bağdat Caddesi'ni düşündüklerini söyledi



Son dönemde Mısır, Dubai, Suudi Arabistan ve İran'da çok kuvvetli olduklarını ve en süslü, dantelli, fistolu, jartiyerli iç çamaşırlarını bu ülkelere sattıklarını söyleyen Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, "Şu sıralar İran ve Mısır'dan inanılmaz ortaklık teklifi alıyoruz. Ülkelerinde ortak yatırım yapmamızı istiyorlar. Görüşmelerimiz sürüyor" dedi

Yenİ İnci'nin özellikle erkekler için ürettiği g-stirnglerin satışını patlatan İranlılar, İran'da ortak üretim yapmak için harekete geçti. Son dönemde Mısır, Dubai, Suudi Arabistan, Gana ve İran'da çok kuvvetli olduklarını ve en süslü, dantelli, fistolu, jartiyerli iç çamaşırlarını bu ülkelere sattıklarını, Mısır'da ürünlerinin taklit edildiğini söyleyen Yeni İnci Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Furkan Atakan, "Şu sıralar İran ve Mısır'dan inanılmaz ortaklık teklifi alıyoruz. Ülkelerinde ortak yatırım yapmamızı istiyorlar. Görüşmelerimiz sürüyor. Markamız yurtdışında iyi satıyor. Sadece üretim için değil kendi yaptığımız sütyen süngeri kalıplarımızı da yabancılar almak istiyor" diye konuştu.

Hedef Paris ve Milano

Son dönemde Afrika'dan çok talep aldıklarını ve 110 bedene kadar fantazi iç çamaşırı ürettiklerini kaydeden Atakan, en büyük hedeflerinin Londra, Paris ve Milano'da mağaza açmak olduğunu vurguladı. Atakan, "Kenya'ya iyi mal satıyoruz. Büyük beden sütyen ve korse üretimimiz patladı. İtalya'da ürünlerimiz iyi satıyor. Zaten hedefimiz yurtdışında Milano, Paris ve Londra'da mağaza açmak ve ülkemizi orada en iyi şekilde temsil etmek. Bu yönde çalışmalarımızı planlıyoruz" dedi.

Mayo da üretecek

2011 yılına kadar mayo üretimine girmeyi planladıklarını da anlatan Atakan, şu anda yıllık 2.5 milyon adet üretim kapasiteleri olduğunu, üretimlerinin yüzde 70'ini iç pazar, yüzde 30 ihracata yönlendirdiklerini kaydetti.

DOĞULU JARTİYERLİ SETİ İNTERNETTEN SATIN ALIYOR

ONLINE satış yaptıklarını, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Trakya'dan büyük talep aldıklarını söyleyen Furkan Atakan, "Özellikle Doğu ve Güneydoğulu erkek müşterilerimiz internetten en fazla jartiyerli ve dantelli setleri alıyor" dedi.

Maddam Bağdat Caddesi'ne çıkıyor!

NİŞANTAŞI'NDA kısa bir süre önce Maddam adıyla kendi mağazalarını açmaya başladıklarını söyleyen Furkan Atakan, 2'nci mağaza için Anadolu Yakası'nda yer aradıklarını, tercihlerinin Bağdat Caddesi olduğunu söyledi. Atakan, "Alışveriş merkezlerinde Maddam markasıyla, daha halka açık yerlerde ise Maddam Outlet olarak çıkacağız. Türkiye'nin her yerine yayılma hedefimiz var" dedi.
Necla DALAN/VATAN 


Geri Dön