30 / 04 / 2024

Yeni kripto borsası Türkiye'de faaliyete başladı!

Yeni kripto borsası Türkiye'de faaliyete başladı!

Çinli spot işlem borsası Gate io, Türkiye’de resmi olarak faaliyetlerine başlamış durumda. 190'dan fazla ülkede 10 milyon kullanıcıya hizmet veren Gate io, Türkiye’deki yatırım ve ofisini bu yıl itibarıyla büyütmeyi amaçlayacak.



Çinli kripto para borsası Gate.io, Türkiye'de resmi olarak faaliyetlerine başladığını duyurmuş durumda. 190'dan fazla ülkede faaliyet gösteren Gate.io, 2013 yılından bu yana 10 milyon kullanıcıya hizmet verecek. Bin 400'ün üzerinde kripto para biriminde hizmet veren borsa, geçen hafta itibarıyla Türkiye Genel Müdürü olarak Kafkas Sönmez’i atıyor. Gate.io, Türkiye’deki yatırım ve ofisini bu yıl itibarıyla büyütmeyi amaçlamakta.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön