28 / 04 / 2024

Global kripto para borsası KuCoin Türkiye’de faaliyete başladı

Global kripto para borsası KuCoin Türkiye’de faaliyete başladı

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladı. Global kripto para borsası uzun süredir Türkiye’de aktif olarak hizmet sunuyordu.



Kripto para dünyasının dev borsalarından biri olan KuCoin, resmi olarak Türkiye faaliyetlerine başladığını duyurdu. Uzun yıllardır Türk kripto para yatırımcılarıyla yakın iletişimde olan ve büyük bir Türk kullanıcı topluluğuna hitap eden platform, resmi anlamda Türkiye’de yer alacak. Nisan ayı itibariyle resmi faaliyetlerine başlayan KuCoin, süreçleri Türkiye’deki yönetimiyle sürdürmeyi hedefliyor. Dünyanın 5’inci büyük spot işlem borsası olan platform, 207 ülkeden 10 milyon kullanıcıya hizmet veriyor.

TÜRKÇE DİL DESTEĞİ

Spot işlemler bazında dünyanın 5. kripto para borsası olan KuCoin, toplamda 10 milyon kullanıcıya hizmet sunuyor. 207 ülkeye aralarında 22 farklı dilde ulaşan platform Türkçe dil desteği de veriyor.
Farklı işlem hizmetlerini bir arada bulunduran KuCoin ağı içerisinde spot işlemlerden marjin işlemlere, vadeli işlemlerden kripto kredilere kadar birçok farklı ürüne ev sahipliği yapıyor. Önde gelen kripto paraların dışında 600’ün üzerinde altcoini kullanıcılarla buluşturan platform, mobil uygulaması ve masaüstü uygulamasıyla işlem imkanı sağlıyor.

Global kripto para borsası KuCoin Türkiye’de faaliyete başladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön