28 / 04 / 2024

Yeni Opel Mokka fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yeni Opel Mokka fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi..

Geçtiğimiz sene Türkiye’de satışa sunulan yeni Opel Mokka'nın eylül ayı güncel fiyat listesine ve öne çıkan özelliklerini sizler için derledik. İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi..



2020 Haziran ayında Mokka-e adını taşıyan bütünüyle elektrikli versiyonuyla tanıtılan 2021 Opel Mokka ailesi, uzun bir bekleyişin ardından geçtiğimiz yıl haziran ayında Türkiye'de satışa sunulmuştu.

2017'de PSA tarafından satın alınan Opel'in yeni tasarım çizgilerini üzerinde taşıyan Mokka, Opel Corsa ve Peugeot 208 gibi modeller ile aynı platformu kullanıyor.

Opel Mokka Elegance paketinde bulunan özellikler ise şöyle: 17 inç alaşımlı çift kollu elmas kesim jantlar, Full LED ön farlar ve LED arka stoplar, 7 inç dijital gösterge ekranı, 7 inç dokunmatik multimedya ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, geri görüş kamerası, ön çarpışma uyarı sistemi ve aktif acil frenleme sistemi gibi donanımlar bulunuyor.

Mokka GS Line paketinde ise ek olarak 18 inç çaplı jantlar, çift renk tavan, kör nokta uyarı sistemi, otomatik katlanır yan aynalar ve alaşımlı spor pedallar dikkatleri üzerine çekiyor.

Mokka Ultimate'de ise Alcantara koltuk döşemesi, 12 inç dijital gösterge ekranı, 3 boyutlu navigasyon desteğine sahip 10 inçlik Multimedya Navi Pro ekranı, LED matrix ön farlar, koltuk ısıtma, adaptif hız sabitleyici ve şerit takip asistanı müşterilere sunuluyor.

Yeni Opel Mokka fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi..

PEKİ YENİ OPEL MOKKA FİYATLARI NE KADAR? İŞTE 22 EYLÜL 2022 FİYAT LİSTESİ…


Geri Dön