03 / 05 / 2024

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Yeni Peugeot 308 kolaylık sihirbazı çıktı! işte Peugeot 308 almanız için 6 neden

Peugeot’nun yeni Peugeot 308 modeli yeni nesil teknolojileriyle kullanıcılarının günlük hayatını kolaylıklar getirdi.  Peugeot'dan yapılan açıklamaya göre, Peugeot’nun hatchbacki 308, yeni aslan logosu, yüksek performansı ve tasarımı üstnlüğü ile göz dolduruyor.



Peugeot Matrix LED Full LED ön farlar aydınlık yol sunuyor: Yeni PEUGEOT 308 GT versiyonu ile standart olarak ön farlarda olan Peugeot Matrix LED teknolojisi sayesinde artık bu mümkün. Uzun hüzmeli farlar; ön camın üst kısmında bulunan kamera tarafından algılanan dış koşullara göre aydınlatma gücünü ve ışık hüzmesini ayarlayan 20 LED bulunuyor. Araç yaklaşırken (karşı yönden gelen veya önde ilerleyen), uzun hüzme segmentleri algılanan aracı kakrartabiliyor. 

Yapılandırılabilir i-Toogles ile kişiye özel ön konsol: Sürücüler konsoldaki bazı kumandaları kişiselleştirebiliyor. GT donanımı ile orta ekranın altında bulunan dokunmatik "i-Toogles" sayesinde sürücü veya yolcu tarafından sıklıkla kullanılan klima ayarı, radyo istasyonu, telefon rehberleri ya da navigasyon serbestçe atanabiliyor. .

i-Cockpit’in yeni nesliyle deneyim: Peugeot i-Cockpit, yeni Peugeot 308’de de fark yaratmayı başardı. Kişiselleştirilebilir 3D dijital gösterge panelinde, araç ve yol hakkında tüm bilgiler sürücünün dikkatini dağıtmadan ekrana veriliyor.

Yüksek çözünürlüğü ve hassas dokunmatiği ile 10 inçlik bilgi eğlence ekranı akıllı telefonlar seviyesinde akıcılığa sahip. Ekran ayrıca kişiselleştirme özellikleri de aracı bir adım öne çıkarıyor.

Editör notu:  Bu haber 04:40 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,26 TL'dir. Euro kuru 18,32 TL, altının gramı ise 983.47 TL'dir. 

Ayrıntılari için tıklayın Peugeot

Emekli promosyonlarında zam depremi! Akbank, Ziraat, Garanti resmen açıkladı!

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Asgari ücrette 2023 yılı zammı! Yeni rakamı o isim açıkladı!

 

 

 


Geri Dön