18 / 05 / 2024

203.500 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte Renault Tailant mart ayı fiyat listesi!

203.500 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte Renault Tailant mart ayı fiyat listesi!

Renault'dan otomobil sahibi olmak isteyenler bu indirim kampanyasını kaçırmayın. Taliant modelinin güncel fiyat listesi belli oldu. İşte Renault Tailant mart ayı fiyatları...



203.500 TL den başlayan fiyatlarla! İşte Renault Tailant mart ayı fiyat listesi!

Fransa kökenli otomobil üreticisi Renault, heyecanla beklenen yeni Taliant modelinin 2022 güncel fiyat listesini resmen açıkladı. Dolar kurundaki belirsizlik ve küresel çapta yaşanan tedarik sıkıntıları nedeniyle sıfır otomobil fiyatları gün geçtikçe daha da artış göstermeye devam ederken, otomobil üreticileri de mart ayına özel fiyat listelerini yenilemeye başladılar.

Bu yenileme ile otomobil alma hayali kuranlar hayallerini daha ertelemeyecekler. B sınıf sedan modelleri kategorisinde fazla ürüne sahip olan Renault, Tailant modeliyle satışlarını katlayacakmış gibi duruyor. Yeni Tailant otomatik vites modeli, 203 bin 500 Türk Lirasından başlayan ÖTV'siz fiyatı ile alıcılarını bekliyor. Ülkemizde piyasa çıkarıldığı andan beri tüketiciler tarafından çok fazla talep gören modeller arasında yer alıyor. Sedan modelleri arasında bulunan Fiat Egea ile rekabet içerisinde olacakmış gibi duruyor.

203.500 TL den başlayan fiyatlarla! İşte Renault Tailant mart ayı fiyat listesi!

Renault Taliant Modeli Özellikleri

Yeni Renault Tailant, iki farklı donanım seçeneğin ile birlikte alıcılarının karşısına çıkıyor. Otomobilde, Touch ve Joy seçenekleri bulunuyor. Yüksek beygir gücüne kadar çıkabilmesine rağmen düşük motor gücüne sahip. Sedan modelinde dizel benzin kullanılırken araçta LPG sistemi de var.

İki farklı donanım seçeneğine sahip olan Tailant, şık ve kullanışlı gösterge paneline, 8 inç dokunmatik ekranına ve kablosuz Apple CarPlay bağlantısı ile birlikte üst düzey teknolojiye de sahip. Yeni Renault Taliant, keskin hatlara sahip göz alıcı tasarımıyla daha güçlü bir görünüm sunuyor. Sürücülerine fonksiyonel özellikleri sayesinde seyahat boyunca konfor ve üst düzey güvenlik sağlıyor.

Peki Renault Taliant modelinin mart ayı fiyat listesi ve kampanya detayları nasıl? Cevabı haberimizde...


Geri Dön