06 / 05 / 2024

Yeni yıl yaklaşırken ING Bank coştu! Artık rakip tanıyor! ING Bank tüm emeklilere…

Yeni yıl yaklaşırken ING Bank coştu! Artık rakip tanıyor! ING Bank tüm emeklilere…

Emekli promosyon ödemeleri emekli ve yeni emekli olan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. Bu süreç içerisinde promosyon ödemeleri ay sonuna kadar güncellendi. Bu güncellemeyi ING Bank’ta gerçekleştirdi. İşte o detaylar!



ING BANK GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETLERİ

ING bank yeni kampanya için:

- Maaşı 1.500 TL'nin altında olan vatandaşlara 4.650 TL,

- Maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasında olan vatandaşlara 5.800 TL,

- Maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan vatandaşlara da 7.000 TL ödeme yapacak.

Başvurular ING Telefon Bankacılığı ile ya da ING Şubelerinden kolay bir şekilde yapılabilir. Söz konusu kampanya için son başvuru tarihi 31.12.2022 olarak belirlendiği kaydedildi.

ING BANK PROMOSYON DETAYLARI!

Kampanya hakkındaki detayları açıklayan banka şu ifadelere yer verdi;

Nakit promosyon ödemesi 36 ay içerisinde peşin olarak yapılmaktadır ve 3 yıllık taahhüt süresinin başlangıcı için nakit promosyonun hesaba yatırıldığı tarih göz önüne alınır. Nakit promosyon ödemesi yapıldıktan sonra 3 yıllık taahhüt süresi içinde gelir, aylığın artması halinde ek olarak promosyon ödemesi yapılmaz. 3 yıllık taahhüde aykırılık olması halinde, tarafınıza ödenen promosyon bedeli, taahhüdün kalan süresi dikkate alınarak kıstelyevm esasa göre geri alınmaktadır. Aynı anda birden fazla ek promosyon kampanyası için başvuruda bulunulamaz. ING belirtilen hizmetleri sonlandırma ya da koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir. 1 Mart 2020 tarihi sonrasında Bankamız diğer ek promosyonlarından dahil olmuş, faydalanmış veyahut talepte bulunan müşterilerimiz, 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle koşulsuz nakit promosyon alması halinde mevcut kampanya/talepleri iptal edilerek kıstelyevm usulü iade alınacak ve 7.000 TL’ye varan nakit promosyondan ödemesinden yararlanılır.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Akbank maaşını taşıyan kişilere promosyon ücretinin yanı sıra minimum iki fatura talimatı veren kişilere 250 TL, kredi kartı açtırıyor ve 1.250 ve üzerinde alışveriş yapanlara da 250 TL çip para ödüyor. Bankanın promosyon ücretleri ise şu şekilde:

- Emekli maaşı 1.500 TL'nin altında olan kişilere 4.650 TL ödeniyor,

- Emekli maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasında kişilere 5.800 TL ödeniyor,

- Emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara da 7.000 TL ödeniyor.

4A,4B, 4C ve Bağ-Kur'lu tüm çalışanların beklediği o haber geldi! Ödemeler hesaplarınızda hemen bakın!

ÖTV indirimi bekleyenlere duyurulur! ÖTV kalkıyor mu? Otomobil sektöründe ÖTV indirimi kalkacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön