29 / 04 / 2024

Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş ayrıntılar! Beş soruda tüm detaylarıyla!

Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş ayrıntılar! Beş soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca emekli ve memurların zamlı maaşları ödenmeye başladı. Herkesin merak ettiği ilave zamlarla ilgili yasa henüz yürürlüğe girmediği için artışların ilk adımı maaşlara yansıtıldı. İkinci ödemeler ise yasa çıktıktan sonra yapılacağı belirtildi.



Aralık ayı enflasyon rakamlarının belli olması ile birlikte tüm çalışanların ve emeklilerin maaşları belirlendi. Bu yıl asgari ücretten vergi alınmayacak ve memurlara da ilave artışların yapılması kararlaştırıldı. Öte yandan emeklilerin ve memurların yeni maaşları ise hesaplara geçmeye başladı.

İnternehaber.com'da yer alan habere göre; memur emeklilerinin zam farkları bu ay ödenecek. Memurlar ise ayın 15'inde ilave zam olmadan maaş aldılar. Maaşlarında yüzde 5 toplu sözleşme ve enflasyon farkı yansıtıldı. 2,5 puanlık artış ise sonra yatırılacak. İşte Faruk Erdem'in memur, emekli, çalışan milyonları ilgilendiren yazısı:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön