11 / 05 / 2024

Yenilenen Peugeot 508 Türkiye’de satışa çıktı: İşte Fiyatı ve özellikleri

Yenilenen Peugeot 508 Türkiye’de satışa çıktı: İşte Fiyatı ve özellikleri

Yeni Peugeot 508, Türkiye pazarına giriş yaptı. İşte yenilenen tasarımıyla bir üst seviyeye hitap etmeye başlayan Peugeot 508'in fiyatı ve özellikleri...



Yeni Peugeot 508, BlueHDI 130 turbo dizel motor ve EAT8 otomatik şanzıman ile Fransa'daki Mulhouse Fabrikası'nda üretiliyor. Tek motor ve şanzıman kombinasyonuyla sunulan araç, Allure donanımında 1 milyon 770 bin TL'den başlayan fiyatlarla  ve GT donanımında 1 milyon 968 bin TL lansmana özel fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu.

Yenilenen Peugeot 508 Türkiye’de satışa çıktı: İşte Fiyatı ve özellikleri

Yeni 508, dinamik ve sportif bir silüet sunan sedan karoseriyle dikkat çekiyor. Ön cephesinde daha fazla dinamizm sağlayan bir tasarım benimsenirken, markanın yeni logosu da araca farklı bir boyut katıyor. Yeni 508'nin ön cephesindeki ızgara deseni tamponun hacmine entegre edilmiş ve üç pençeli ışık imzasıyla aydınlatılmış. Aracın arkasında ise LED stop lambaları ve kayar sinyallere sahip üç pençeli tasarım bulunuyor.

İç mekanında ise üst sınıf bir his veren ve ergonomiyi artıran özellikler yer alıyor. Kaliteli malzemeler ve modern döşemelerin kullanıldığı iç mekanda, ergonomik vites seçici de daha iyi bir deneyim sunuyor. Yeni Peugeot 508, 2793 mm'lik dingil mesafesine, 4750 mm uzunluğa, aynalar katlıyken 1859 mm genişliğe ve 1403 mm yüksekliğe sahip.

Peugeot i-Cockpit ise daha fazla teknoloji sunarak sürücü deneyimini geliştiriyor. 10 inçlik yüksek çözünürlüklü merkezi ekran, bağlantılı navigasyon, doğal dilde ses tanıma, kablosuz bağlantı ve güncelleme gibi özelliklerle donatılan yeni Peugeot i-Connect Advanced bilgi-eğlence sistemi, gelişmiş bir teknoloji deneyimi sunuyor.

Yenilenen Peugeot 508 Türkiye’de satışa çıktı: İşte Fiyatı ve özellikleri

Yeni Peugeot 508, sürüş keyfi ve konforu açısından Peugeot'nun en üst seviyedeki araçları arasında yer alıyor. Ayrıca, gece görüşü özelliği sayesinde sürücüyü olası engeller konusunda uyarırken, yarı otonom sürüş seviye 2 sistemleri, adaptif hız sabitleyici ve şeritte kalma asistanı ile konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Aracın diğer önemli özellikleri arasında HD kameralar ve park yardımı da bulunuyor.

Yenilenen Peugeot 508, Türkiye pazarında iddialı bir seçenek olarak yerini alıyor ve markanın genel ürün gamında üst noktada konumlanıyor. Yeni teknik özellikleri ve göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken bu model, Peugeot tutkunları için heyecan verici bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Ayrıntılı bilgi için: http://www.peugeot.com.tr

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 17.23'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 26 lira 95 kuruş, euro 30 lira 27 kuruş, altının gramı ise bin 711 lira 10 kuruş değerindedir. 

Toyota çıldırmış olmalı: Türkiye fiyatını görünce hayrete düşeceksiniz

Volkswagen'de çanlar çalıyor: Kemer sıkma kararı alındı

Toyota'dan 'yok artık' dedirten zam: Fiyatı bir gecede 398 bin 800 TL birden arttı

 

 


Geri Dön