28 / 04 / 2024

Yenimahalle'ye 7 yılda 700 milyon TL'lik yatırım!

Yenimahalle'ye 7 yılda 700 milyon TL'lik yatırım!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bugün Türkiye’nin en güçlü, en ender belediyelerinden biri olduk. 7 senede 700 milyonluk yatırım yaparak, Yenimahalle’ye kalıcı eserler kazandırdık” dedi.




Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle’nin 7 yılda gösterdiği değişime dikkat çekerek, “Bugün Türkiye’nin en güçlü, en ender belediyelerinden biri olduk. 7 senede 700 milyonluk yatırım yaparak, Yenimahalle’ye kalıcı eserler kazandırdık” dedi.


Yenimahalle Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel restoranlarını aratmayan ve yeni hizmete giren protokol salonunda CHP il yönetimi ağırlayan Yaşar, Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımı olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin ise 40 trilyona mal olacağını söyledi.


“Kalıcı eserler yapıyoruz”


Geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği protokol salonunda ilk olarak CHP İl Örgütünü ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin sosyal demokrat bir belediye olarak altyapısını her gün güçlendirdiğini söyledi. Göreve geldiğinde ilçedeki eksiklikleri tek tek tespit ederek hizmet atağı başlattıklarını hatırlatan Yaşar, Yenimahalle’nin geçen 7 senede Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biri haline geldiğini kaydetti. 7 senede 700 milyonluk yatırım gerçekleştirdiklerinin altını çizen Yaşar, “Bugüne kadar halka dokunmayan hiçbir yatırımın altına imza atmadık, atmayacağız. Şimdi de Yenimahalle tarihinin en büyük yatırımının temellerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenecek törende atacağız. Şu an neredeyse her mahallemizde bir şantiyemiz var. Var gücümüzle ilçemiz için çalıyor, kalıcı eserler inşa ediyoruz. Kaynakları halk yararına kullanmadıkça barışı ve sevgiyi egemen kılmamız mümkün değildir. Ekonomik sıkıntıların bugün ülke olarak yaşadığımız üzücü olayları tetiklediğini düşünüyorum” dedi.


“Yüzümüzü ağarttınız”


CHP  Ankara  İl Başkanı Adnan Kesin ise Yaşar’a daveti için teşekkür ederek bugüne kadar Yenimahalle Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten bahsetti.


Hafta sonu Ankara’da yaşayan terör saldırısında hayatını kaybeden 11 CHP Gençlik Kolları üyesinin Malatya’da toprağa verildiğini hatırlatan Keskin, “Orada bile Ankara’nın Yenimahalle ve Çankaya Belediyeleri konuşuldu. Türkiye’nin kalbinde meydana gelen bu menfur olay sonrası devlet yetkilileri ne hastanelerde ne de adli tıpta vardı. Her yerde Cumhuriyet Halk Partisi vardı. Olaya sahip çıkan, olayın yaralarını saran bizlerdik ve 2 belediyemiz de bizimle birlikte olaya sahip çıktı. Ben buradan orada vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı size teşekkür ediyorum. Yüzümüzü ağarttınız. Oradaki insanların şefkate, sıcak bir tas çorbaya ihtiyacı vardı. Yarım saat içerisinde çadırlarımız kuruldu, yemeğimiz geldi. Devletin yapması gereken ne varsa bunu belediyelerimiz yaptı. Sosyal demokrat anlayış, insanların acısını yüreğinde hissetmektir” dedi.



Yenimahalle Belediyesi


Geri Dön