Emlak Konut

Yenişehir Evleri'nin sahipleri belli oluyor: Emlak Konut kura çekimi! THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura sonuçları!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi resmen başladı. İşte Emlak Konut kura çekimi ve THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura sonuçları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile  Türk Hava Yolları iş birliği ile hayata geçirilen Yenişehir Evleri'nin kuraları çekiliyor. THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi bugün saat 10:00 itibarıyla başladı. 

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri projesi, 2018 yılında ilk defa gündeme gelmiş ve başvuru süreci de Haziran 2023'te tamamlanmıştı. 

Konut sahibi olma hayaliyle başvuru gerçekleştiren 461 bin 361 vatandaşın dört gözle beklediği THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura sonuçları belli oluyor. 

14 BİN KONUT İNŞA EDİLECEK 3 BİNİ THY'NİN OLACAK

THY Emlak konut Arnavutköy Yenişehir Evleri kapsamında 14 bin adet konut inşa edilmesi planlanıyor. Söz konusu konutların satışları Emlak Konut GYO tarafından yapılacak. Ayrıca, projede inşa edilcek konutların en az 3 bin adedinin THY ve iştiraklerinin çalışanlarına satılması planlanıyor. 

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer alacağı projede, fiyatlar da açıklanmıştı. 

THY Emlak konut Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde yer alan 72 metrekare büyüklüğe sahip 2 oda 1 salon evin satış fiyatı o dönemde 2 milyon 592 bin Türk Lirası olarak belirlenmişti. 

YENİŞEHİR EVLERİ KONUT FİYATLARI AÇIKLANDI

Başvuru sürecinden itibaren geçen zamanda THY Emlak konut Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde konut fiyatları resmen fırladı. 2.5 milyon TL olan 2 oda 1 salon evlerin fiyatı 4 milyon Türk Lirası'na kadar yükseldi. 

Son olarak projedeki konut fiyatları şu şekilde açıklandı: 

- 1+1 dairelerin fiyatı 3 milyon 370 bin Türk Lirası -3 milyon 800 bin Türk Lirası. 

- 2+1 dairelerin fiyatı 4 milyon 20 bin Türk Lirası - 5 milyon 720 bin Türk Lirası. 

- 3+1 dairelerin fiyatı 5 milyon 730 bin Türk Lirası - 7 milyon 700 bin Türk Lirası.

EMLAK KONUT KURA ÇEKİMİ 4 MAYIS 2024 

Emlak Konut GYO tarafından Yenişehir Evleri kura çekimi ile ilgili yapılan açıklamada, ilk etapta 2 bin 894 adet bağımsız bölümün kurasının çekileceği belirtildi.  

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi, Emlak Konut YouTube sayfasında ve sosyal medya hesaplarından canlı şekilde yayınlanıyor. 

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Emeklilerin hesabına bu ay kesin 18 bin TL yatacak! Maaş dışında ek ödeme müjdesi: İNG emekli promosyon!

Konut fiyatlarının en çok arttığı illerin başında geliyor! Ortalama konut fiyatı 3.1 milyon lirayı aştı!