02 / 05 / 2024

Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?

Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Yenitepe Kadıköy Evleri ruhsat alındıktan 24 ay sonra teslim ediliyor. Yenitepe Kadıköy projesinde metrekare satış fiyatı 4 bin 400 liradan başlıyor...




Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat işbirliği ile İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy  projesi 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 4 blok halinde yükselen  Yenitepe Kadıköy  Evleri'nde bloklar 21 katlı olarak yükseliyor.


Blokların en yüksek 80 metreye kadar inşa edildiği Yenitepe Kadıköy Evleri 200 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yenitepe Kadıköy Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 400 liradan başlayarak değişiyor. Yenitepe Kadıköy Evleri'nde 1+1 dairelerden 4+1'lere kadar seçenekler sunuluyor.


Fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, vitamin bar gibi sosyal donatıların yer aldığı Yenitepe Kadıköy Evleri 1.100 adet konuttan oluşuyor.


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?


Yenitepe Kadıköy ne zaman teslim?


Yenitepe Kadıköy Evleri proje ruhsatı alındıktan 24 ay sonra yapılıyor.25 bin 700 metrekare peyzaj alanı bulunan Yenitepe Kadıköy projesinde konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor. Yenitepe Kadıköy Evleri'nde konutların büyüklükleri 61 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 



Telefon: 0 216 576 49 50

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön