27 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy ödeme!

Yenitepe Kadıköy ödeme!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Yenitepe Kadıköy ödeme planına göre tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı sağlanıyor. Projede 5 kat baza ve 21 katlı 4 blok yer alıyor...



Konutların alanlarının i 67- 250 metrekare arasında değişiklik gösterdiği  Yenitepe Kadıköy  ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Projenin mimarisinde Tabanlıoğlu Mimarlık imzası bulunuyor.


Dairelerin teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Yenitepe Kadıköy güncel fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 5 bin 450 TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin lansmanı gerçekleşti. 


5 kat baza ve 21 katlı 4 bloktan meydana gelen Yenitepe Kadıköy ödeme planı kapsamında ödemelerini banka kredisi ile gerçekleştirenlere yüzde 3 indirim yapılıyor. Proje,  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor. 


Yenitepe Kadıköy ödeme!


Yenitepe Kadıköy nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Kadıköy cevabı veriliyor. Projede; vitamin bar, market, açılır kapanır tavanlı yüzme havuzu, kuaför, kuru temizleme, restoranlar, fitness merkezi, sauna, otopark, güvenlik gibi sosyal imkanlar mevcut.


Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat ortak projesi olarak yaşama geçirilen Kadıköy Yenitepe'de, tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yer alıyor. 1,100 adet dairenin bulunduğu projede konut satışlarına devam ediliyor.


Yenitepe Kadıköy ödeme!


Yenitepe Kadıköy ödeme planına göre; yüzde 50 peşinat veriliyor. Kalan tutarın ödemesi 30 ay sıfır faizle firma bünyesinde gerçekleşiyor. Yüzde 25 peşinat ödendiğinde ise kalan bakiyenin yüzde 25'lik kısmı 1 yıl boyunca ara ödeme olarak yapılıyor. Kalan tutar ise 30 aya kadar vade farksız taksitlendiriliyor. 


Yenitepe Kadıköy İstanbul iletişim:

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön