29 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy projesi!

Yenitepe Kadıköy projesi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Yenitepe Kadıköy projesi teslimleri 24 ay sonra yapılıyor. Yenitepe Kadıköy projesi Fikirtepe'de metrekare birim fiyatı 4 bin 400 liradan başlıyor...




30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa İnşaat'ın ortak imzasını taşıyor.  Yenitepe Kadıköy  projesi Fikirtepe bölgesinde hayata geçiriliyor.


200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Yenitepe Kadıköy projesi içerisinde açılıp kapanabilen yüzme havuzu, buhar odası, fitness center, sauna, yürüyüş parkuru, kapalı otopark, dinlenme alanları, cafe, spor alanları gibi sosyal alanlar bulunuyor. Yenitepe Kadıköy projesi projesinde 2 bin 500 metrekare sosyal tesis alanı yer alıyor.


4 blok olarak yükselen Yenitepe Kadıköy projesi 21'er katlı olarak inşa ediliyor. Yenitepe Kadıköy projesi mimari tasarımı Tabanoğlu Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.


1.100 adet konuttan meydana gelen Yenitepe Kadıköy projesi metrekare birim fiyatı 4 bin 400 liradan başlangıç gösteriliyor. 24 ay sonra teslim edilecek olan Yenitepe Kadıköy projesinde dairelerin alanları 31 metrekare ile 302 metrekare arasında belirlendi. 


Telefon: 444 4 616

Web Adresi: http://www.yenitepekadikoy.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön