03 / 05 / 2024

Yerel zincir marketlerden Ramazan kampanyası: Hem fiyat sabitleme hem de indirim!

Yerel zincir marketlerden Ramazan kampanyası: Hem fiyat sabitleme hem de indirim!

Yerel zincir marketlerden son dakika Ramazan kampanyası müjdesi geldi. Başlatılan kampanya kapsamında hem fiyat sabitleme hem de indirim kararı alındı. İşte kampanya ile ilgili detaylar...



Yerel zincir marketlerden son dakika Ramazan kampanyası müjdesi geldi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada vatandaşların bayram sonuna kadar her hafta bölgelere özel gerçekleştirilecek olan kampanyalarla yüzlerce ürünü yüzde 25 daha erişilebilir fiyata satın alabileceğini söyledi. İşte kampanya ile ilgili merak edilen detaylar...

Türkiye Perakendeciler Federasyonu  Başkanı Ömer Düzgün yaptığı açıklamada ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası için düğmeye bastıklarını açıkladı. 

TPF Başkanı Ömer Düzgün konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, ülke genelinde 7 bin 700 şubesi olan toplamda 14 perakende derneğinin çatı örgütü olarak, ramazan ayında tüketicilerin bütçelerini rahatlatmak amacıyla yeni bir kampanyaya imza attıklarını dile getirdi.

Yerel zincir marketlerden Ramazan kampanyası: Hem fiyat sabitleme hem de indirim!

Açıklamasında Ramazan ayı süresince yüzlerce üründe fiyatları sabitlediklerini dile getiren TPF Başkanı Ömer Düzgün, "Yerel zincirler olarak vatandaşların bütçelerine katkı sağlamak ve ekonomik istikrara katkı sağlamak amacıyla elimizden gelenin en iyisini yapmaya kararlıyız. İçerisinde yer aldığımız bu sürecin üstesinden ancak tek yürek olarak gelebiliriz. Söz konusu bu süreçte, marketlerdeki fiyat istikrarını sağlamak ve halkımızın rahat bir ramazan geçirmesini temin etmek bizim önceliğimiz." dedi.

TPF Başkanı Ömer Düzgün, ramazan ayı hazırlığı için sektör temsilcileri ile görüş alışverişi yaptıklarına da değinerek, şöyle konuştu: "Biz Ramazan ayına hazırız. Toplamda 7 bin 700 yerel zincir market mağazasında yüzlerce üründe fiyatları sabitledik. Vatandaşlar, bayram sonuna kadar her hafta bölgelere özel olarak başlatılacak olan kampanyalarla yüzlerce ürünü yüzde 25 daha erişilebilir fiyatlarla satın alabilecek. Böylelikle de bakliyattan yağa, çaydan şekere, undan makarnaya kadar yüzlerce temel gıda ürününe ramazan ayının sonuna kadar daha erişilebilir fiyata ulaşmış olacaklar. Gıdanın haricinde atıştırmalık, temizlik, deterjan, bulaşık makinesi ürünleri, kağıt ürünlerinde de indirimler yapacağız."

TPF Başkanı Ömer Düzgün açıklamasında yarıca tüm üretici ve tedarikçilerin kampanyaya destek olması çağrısı da yaptı.

 

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

TÜİK açıkladı: 5 bin 126 çift, 1 sene dolmadan boşandı!

Ihlamur Konakları Büyükçekmece ön talep topluyor! Yeni proje!


Geri Dön