18 / 05 / 2024

Yerli Karsan’dan İtalya çıkarması

Yerli Karsan’dan İtalya çıkarması

İtalya’da atağa kalkan Karsan, bu kapsamda İtalya’nın Bolonya şehrinin toplu taşıma ihalesini kazandı. İhale kapsamında 24 adet kesin ve 7 adet de opsiyonel olmak üzere 18 metrelik elektrikli otobüs ihalesini e-ATA modeli kazandı.



DÖNÜŞÜM, DİĞER AVRUPA ÜLKELERİ İLE SÜRECEK

Karsan’ın İtalya’da kazandığı konumun pazara özel olarak oluşturulan yapılanmaları ile daha da kuvvetleneceğini vurgulayan Baş, “Elektrikli araçlar konusunda İtalya pazarı için ciddi hedeflerimiz var. Önümüzdeki yıl İtalya’nın dört bir tarafında elektrikli araçlarımızla hizmet vereceğiz. Daha önceki imza attığımız diğer ihalelerle 75 adede ulaşan İtalya’daki elektrikli araç filomuzu yeni anlaşmamızın ardından ise gelecek sene sonunda 106 adede çıkacak. İtalya pazarında imza attığımız bu dönüşüm diğer Avrupa ülkeleri ile devam edecek” dedi. 

Honda’nın fabrikasını satın alan Habaş Holding’ten büyük bomba!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön