02 / 05 / 2024

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları bu yıl başlayacak!

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları bu yıl başlayacak!

Yıldırım Gençlik Kolları'nda Av. Ersan Erden dönemi AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi tamamlandı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Ersan Erden, Yıldırım Gençlik Kolları'nın yeni başkanı seçildi.



Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Yıldırım Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'ne Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın, Bursa Milletvekilleri Mustafa Öztürk. Bedrettin Yıldırım, İl Başkan Vekili İbrahim Güney. Yıldırım İlçe Başkanı Hiidayi Yazıcı, Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Gürsu İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali. İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tarık Kaderli, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Yıldırım Kadın Kolları Başkanı Sevim Parlak, ilçe gençlik kollan başkanları, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


YILDIRIM'A İLK KAZMAYI 2015'TE VURACAĞIZ 

AK Parti'nin kongre değil, icraat partisi olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali de 30 Mart seçimlerinde aldıkları rekor oy oranlarında gençlerin de çok büyük paya sahip olduklarını açıkladı. Göreve geldikleri yaklaşık bir yıl içerisinde hemen 32 projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden İsmail Hakkı Edebali, bu projelerin büyük çoğunluğunun gençlerin yararı için yapılmış projeler olduğunu vurguladı. 

Yıldırım'ın önemli bir genç nüfusuna sahip olduğuna işaret eden Edebali: "Biz gençlerin yararına olacak her türlü projeyi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Belediye olarak özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda çok kapsamlı bir proje hayata geçirdik. Madde bağımlılığına karşı ilçe olarak topyekün bir mücadele içerisine girdik. 

Spor yatırımları aralıksız devam ediyor. İş bulma konusunda da çok sayıda kurs ve eğitim imkanı hazırladık. İşte tüm bunların yanında bir de bizim en önemli vaatlerimizden birisi olan kentsel dönüşüm projesini de inşallah bu yıl başlatıyoruz. 2015 yılında kazmayı vuracağız. 

Yıldırım'da kentsel dönüşüm konusunda çok önemli adımlar atacağız" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından tek liste ile seçime giren Ersan Erden ve yönetim kurulu göreve seçildi. 

Bursa Hayat



Geri Dön