29 / 04 / 2024

Yıldız Konutları Kocaeli!

Yıldız Konutları Kocaeli!

Firma: Kent Konut

Proje: Kocaeli Yıldız Konutları

Yıldız Konutları Kocaeli projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.




Yıldız Konutları Kocaeli projesi  Kent Konut  A.Ş imzası ile yükseliyor. Projede 656 adet daire ve 30 adet ticari birim bulunuyor.


Kocaeli Yıldız Konutları fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Yıldız Konutları Kocaeli projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kocaeli Yıldız Konutları Projesi 'nde 15 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Kocaeli Yıldız Konutları teslim tarihi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Yıldız Konutları daire fiyatları 227 bin liradan başlayarak yükseliyor. Yıldız Konutları Kocaeli 'den banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Yıldız Konutları Kocaeli 'nin sosyal alanları arasında; açık-kapalı otopark, spor alanları, fitness center ve süpermarket bulunuyor.


Yıldız Konutları Kocaeli adres: Karabaş Mahallesi Hafız Binbaşı Cad. Yunus Emre Kültür Merkezi Üstü (Adliye Binası Yanı ) İzmit / KOCAELİ


Telefon : 0262 331 07 03 

Web adresi: www.kentkonut.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön