23 / 07 / 2024

Yıllık 12 bin TL cebinize kalacak Arabası olan herkes bu haberi arıyor

Yıllık 12 bin TL cebinize kalacak Arabası olan herkes bu haberi arıyor

Benzin fiyatlarının küresel hareketlilik ve döviz kuru farkı nedeniyle akıl almaz rakamlara yükseldiği bu dönemde LPG’nin benzine göre avantajı yüzde 40’lara ulaştı. Yapılacak basit bir hesaba göre aynı motor silindir hacmine sahip LPG’li her araç 100 kilometre 70 TL kar sağlıyor. 




LPG KULLANIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

Her sürücünün can ve mal güvenliği açısından aracına iyi bakması, bakımından lastiğine kadar tüm periyodik bakımlarına özen göstermesi gerekiyor.

Bunun dışında LPG dönüşüm sistemlerinin de yetkili ve uzman aracılara yaptırılması büyük önem taşıyor.
LPG dolumu sırasında araca topraklama kablosu takılmalı. Yetkili servislerde düzenli gaz kaçağı kontrolleri ile yıllık sistem bakımları yapılmalı.

10 bin kilometrede bir filtre değişimlerinin orijinal parçalarla değiştirilmesi gerekir. Yine 10 yılda bir de LPG tankı değiştirilmeli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön