15 / 05 / 2024

YKK GYO, Bomonti'deki 9 konut için ek süre kullanacak!

YKK GYO, Bomonti'deki 9 konut için ek süre kullanacak!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 01.06.2010 tarihli açıklaması gereği Bomonti Apartman Projesinden alımına karar verdiği  9 bağımsız bölümün tapusunu alamadığı için bir açıklama yaptı



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 01.06.2010 tarihli açıklaması gereği Bomonti Apartman Projesinden alımına karar verdiği  9 bağımsız bölümün tapusunu alamadığı için bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şöyle dendi:

şžirketimiz lehine kat irtifakı tapu devirlerinin 31 Ekim 2010 tarihine kadar tamamlanamayacağı görüldüğünden, satıcı firma Extensa İstanbul Emlak Yatırım İnşaat ve Ticaret A.şž. (Extensa) ile yapılan sözleşme çerçevesinde tapu devri yapılana kadar 3 aylık sürelerle teminat mektubunun uzatılması gündeme gelmiştir. Bu kapsamda, Denizbank A.şž.'den alınan ve 31 Ekim 2010 tarihinde sona erecek olan teminat mektubu, aynı bankadan alınan ve 31.01.2011 tarihinde sona erecek olan 3.333.333 USD değerindeki yeni   teminat mektubu ile değiştirilmiştir.
Söz konusu kat irtifakı tapu devirleri için İstanbul Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü'nden taşınmaz edinimine ilişkin izin belgesinin alınmasını takiben, tapu devirlerinin Kasım ayı içinde yapılması beklenmektedir. Konuyla   ilgili gelişmeler yatırımcılarımıza duyurulacaktır.            

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.  
 


Geri Dön