30 / 06 / 2024

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.



DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN İLLER!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son analizlerine göre, ülkemizin kuzey ve iç bölgelerinde bulutlu hava hakim olacak ve yer yer çok bulutlu bölgeler de görülecektir. Marmara'nın batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Bilecik, Kütahya, Burdur, Çankırı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Akdeniz'in Toroslar kesiminde kısa süreli ve yerel olarak sağanak yağışlar ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklenmektedir. Diğer bölgelerde ise az bulutlu ve açık hava koşulları beklenmektedir.

Hava sıcaklığında belirgin bir değişiklik beklenmediği belirtilirken, rüzgarın çoğunlukla kuzey ve doğu, Akdeniz sahilleri ile Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerinden hafif şiddette eseceği ve zaman zaman orta şiddette eseceği öngörülmektedir.

Meteoroloji'den nefes kesen son dakika uyarısı! 10 kent için ''sarı'' alarm verildi!Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son analizleri şu şekilde:

Ülkemizin kuzey ve iç bölümlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Batı Karadeniz’in iç kısımları, Bilecik, Kütahya, Burdur, Çankırı, Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde kısa süreli ve yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor, diğer bölgelerin ise az bulutlu ve açık olması öngörülüyor.”

MGM'nin bildiriminde hava sıcaklığında belirgin bir değişim beklenmediği ifade edilirken rüzgâr ile ilgili ise "Çoğunlukla kuzey ve doğu, Akdeniz sahilleri ile Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, zaman zaman orta şiddette esmesi öngörülüyor

Fed tutanakları: Yetkililerin vurgusu, daha fazla faiz artışı yönünde!
EasyCep, yenilenmiş iPhone X modelleriyle bütçenizi şaşırtacak! İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...
Suzuki Swift Hibrit fiyatlarına dev zam! 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Geri Dön