30 / 04 / 2024

Yok artık Audi! RS 7 Sportback'in fiyatını öğrenenler şaşırıp kalıyor! Audi RS 7 Sportback kaç TL?

Yok artık Audi! RS 7 Sportback'in fiyatını öğrenenler şaşırıp kalıyor! Audi RS 7 Sportback kaç TL?

Audi RS 7 Sportback'in yüksek fiyatı ilk görüştü görenleri hayrete düşürüyor. İşte  Audi RS 7 Sportback güncel fiyat listesi..



Araç fiyatlarındaki pahalılık otomobil almak isteyenleri kara kara düşündürürken Audi RS 7 Sportback durumu daha da farklı bir boyuta çıkarıyor. Hız tutkunlarının tercihi olan  Audi RS 7 Sportback fiyatıyla gündem olmayı sürdürüyor. Peki Audi'nin bu aracı neden bu kadar pahalı?  Audi RS 7 Sportback'in özellikleri neler? İşte  Audi RS 7 Sportback özellikleri ve 2023 Nisan güncel fiyat listesi....

Yok artık Audi! RS 7 Sportback in fiyatını öğrenenler şaşırıp kalıyor! Audi RS 7 Sportback kaç TL?
 Audi RS 7 Sportback özellikleri ve fiyatı

800 Nm tork üretebilen oldukça güçlü V8 TFSI motora sahip Audi RS 7 Sportback'in 0'dan 100 km/saat hıza ulaşması için 3.6 saniye yeterli oluyor. Yakıtı deyim yerindeyse içen bu otomobil 100 km'de ortalama 12,9 litre yakıt tüketiyor. Ayrıca Audi RS 7 Sportback' azami 250 km/saat hıza çıkabiliyor.

 Audi RS 7 Sportback, yenilikçi teknolojiyi sezgisel dinamiklerle aynı bünyede topluyor.  Dört kapı ve beş koltuk seçeneği ile Audi RS 7 Sportback oldukça geniş bir alan sunuyor. İç kısımda; petek desen, entegre koltuk başlıkları, koltuk ısıtması ve sırtlıklarda RS kabartmaya sahip RS tasarımlı sport plus koltuklar yüksek konforlu bir yolculuğun keyfini sürmeye davet ediyor. 


Audi RS 7 Sportback'in dış tasarımı ise ilk görüşte tüm bakışları üzerine toplamasına neden oluyor. Oldukça iddialı tasarımıyla beğeni toplayan otomobilde  önde ve arkada geniş tekerlek kemerli karakteristik RS geniş gövdesi, kesintisiz LED ışık şeridi ve geniş Audi çerçevesiz Singleframe ızgarası karakteristik bir duruş sağlıyor.

Peki,  Audi RS 7 Sportback'in teknik özellikleri neler? İşte Audi RS 7 Sportback'in teknik özellikleri ve 2023 Nisan güncel fiyat listesi...


Geri Dön