30 / 04 / 2024

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Zengin aileler arasında dadı yarışı başladı. 'Profesyonel Türk dadılar' neredeyse bir müdür, bir CEO kadar maaş alıyor.



Yabancı dadılardan daha fazla ücret isteyen Türk dadıların maaşları 30-50 bin Türk Lirası arasında değişiyor. Üç yaşa kadar bakım veren dadıların bir de 'business sınıf' koşulu var.

Filipinliler, Özbekler, Türkmenler derken bir de ‘Profesyonel Türk Dadı’ furyası ortaya çıktı. Üniversite eğitimi olmayan dadıların maaşları tecrübelerine göre 30-50 bin Türk Lirası arasında değişiyor.

Özellikle büyük şehirlerde sosyetik ve zengin aileler arasında dadı yarışı başladı. Evde sadece çocuğun bakım ve ihtiyaçlarıyla alakadar olan bu dadıların ücreti yabancı dadılardan daha yüksek. Aileler sıra dışı dadılara aylık 30 bin ila 50 bin Tür Lirası arasında ücret veriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön