21 / 05 / 2024

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Yok böyle şartlar! Maaşları 30-50 bin TL arasında değişiyor!

Zengin aileler arasında dadı yarışı başladı. 'Profesyonel Türk dadılar' neredeyse bir müdür, bir CEO kadar maaş alıyor.



PANDEMİDE FİYATLAR ÇOK YÜKSELMİŞTİ!

Özellikle İstanbul'da son zamanlarda bebek ve çocuk bakıcısı bulmak neredeyse imkansız durumda. Pandemi sonrasında aileler genellikle yatılı bakıcı talep etmeye başladı. O dönemde yabancı bakıcı gelemediği için ve döviz kurundaki artış sebebiyle fiyatlar da fırladı.

 Bakıcıların maaşları pandemi ve döviz kurunun da etkisiyle 6 bin Türk Lirası'ndan başlayıp, 15 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. Çocuk bakıcıları en fazla Filipinler, Türkmenistan ve Özbekistan vatandaşlarından tercih ediliyor.

Doğalgaz desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı

Motorine bir gün arayla ikinci zam!

Dikkat! İstanbulkart sahiplerini ilgilendiriyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön