29 / 04 / 2024

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Mitsubishi Space Star mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Mitsubishi Space Star özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...



Otomobil almak isteyen sürücülerin aklına ilk gelen markalardan biri Mitsubishi Space Star ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Mitsubishi, oldukça rağbet gören Space Star modeliyle kullanıcılarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

EN İYİ SEYAHAT ARKADAŞIN

Yeni Space Star’la beraber her yeni güne taze bir başlangıç yap! Güncellenen Space Star, canlı renkleriyle sana enerji verecek! Dinamik tasarımı ise yeni ufuklar keşfetmek amacıyla seni harekete geçirecek! Konforlu sürüş, üstün yol tutuşu ve ekolojik performans özellikleri ile kusursuz sürüş keyfine hazırlan! Kentin yıldızı, en iyi yol arkadaşın olacak.

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star ın mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

KONFORUN TADINI ÇIKAR

Yeni Space Star’ın koltuğuna otur ve konforlu bir sürüş tecrübesine hazırlan! Yalın tasarımı, geniş iç hacmi, mükemmel görüş açısı, yüksek kaliteli trimleri ve yükseklik ayarlı sürücü koltuğuyla birlikte yeni Space Star, çok daha konforlu.

Peki, Mitsubishi Space Star kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön