29 / 04 / 2024

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star'ın nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

Mitsubishi Space Star nisan ayı fiyatı belli oldu. Peki, Mitsubishi Space Star özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte 8 Nisan 2023 fiyat listesi...



Dünyanın en büyük otomobil firmalarından Japon otomobil markası Mitsubishi, Space Star ile otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiriyor. Japon otomobil markası Mitsubishi, büyük dikkat çeken Space Star modeliyle hayranlarına rahat, konforlu ve zevkli bir sürüş deneyimi sunuyor.

ÖZGÜR TARZINI YANSIT

Estetik ön yüzü, dinamik yan görünümü ve çağdaş arka tasarımı ile beraber Japon otomobil markası Mitsubishi’nin yeni Space Star modeli, asalet ve sportif görünümü bir araya getirerek özgün tarzını yansıtıyor.

Yolların aranan otomobili Mitsubishi Space Star ın nisan ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar?

KEYİFLİ BİR YOLCULUK DENEYİMİ

Japon otomobil devi, 7" dokunmatik multimedya sistemi, geri görüş kamerası, Android Auto ve Apple CarPlay özelliğiyle senin için keyifli bir yolculuk vadediyor.

KONFORUN TADINI ÇIKAR

Aracın koltuğuna otur ve konforlu bir sürüş deneyimine hazırlan! Yalın tasarımı, geniş iç hacmi, kusursuz görüş açısı, yüksek kaliteli trimleri ve yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ile birlikte yeni Space Star, çok daha konforlu.

Peki, Mitsubishi Space Star kaç TL, özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön