30 / 04 / 2024

Yooistanbul fiyatları!

Yooistanbul fiyatları!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Yooistanbul fiyatları için projenin satış ofisi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. 132 adet konuttan oluşan Yooistanbul Evleri Ortaköy projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...




132 adet rezidans daireden meydana gelen  Yooistanbul  Evleri projesi  Yoo ve Say Yapı  işbirliğiyle inşa ediliyor. Yooistanbul Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Ortaköy bölgesinde hayata geçiriliyor.

Yooistanbul fiyatları öncesinde projeden bahsedelim.


Ortaköy Yooistanbul Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, townhouse ve penthouse daire seçenekleri sunuluyor. Ortaköy Yooistanbul Evleri teslim tarihi 2013 yılı sonu olarak belirtiliyor.


Ortaköy Yooistanbul Evleri projesi 250 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Ortaköy Yooistanbul Evleri projesinde daireler 101 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.



Yooistanbul fiyatları!


Yooistanbul fiyatları için 444 17 13 numaralı telefonu arayarak Ortaköy Yooistanbul Evleri satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Yooistanbul Ortaköy projesi içerisinde spor alanları, fitness merkezi, sauna, açık - kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark bulunuyor.


Yooistanbul Ortaköy nerede?

Yooistanbul Ortaköy adres : Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul Evleri Ortaköy ulaşım


Yooistanbul fiyatları!


Yooistanbul Evleri iletişim

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön